Nu cred ca te place. Nu te supara pe mine, dar e un adevar. :-| Sincer iti faci iluzii degeaba. Si nici prietenei nu sunteti, decat pe jumatate. Ce fel de prieten te jigneste si isi bate joc de tine? Ei nu. E pur si simplu pe interes. Te vede o sfatuitoare buna si o fata de treaba dar nu vrea sa fie vazut langa tine. Cred sigur ca e un baiat de tipicul smecherasilor si mai bine o lasi balta. Un prieten bun e doar din partea ta. Din partea lui nu.
Imi apare chiar rau. Nu incerca neaparat sa il certi sau etc. Pur si simplu nu ii va pasa si iti vei face si mai mult rau. Mai bine il ignori si poate se va 'trezi' din prostie pana moare.
Se foloseste de tine si profita de slabiciunea pe care o ai pentru el.
Stie, simte instinctiv ca-l placi si te jigneste fiindca ii permiti.
Nu sunt asa prietenii.Tu NU ai un prieten f bun, el are!
Sau isi revizuie comportamentul sau trimite-l la mama draq-lui!
Lasa-l in pace! Il consideri prieten? Se foloseste de tine. De ce nu gandesti? De fata cu toti de jigneste si cand are probleme, tot la tine apeleaza, iar tu normal, pentru ca-l placi, il ajuti. Nu-i spune ca-l placi, daca il interesau astfel de lucruri, iti vorbea frumos. E un copil, care nu merita.
Ala doar prieten foarte bun nu e. Si oricum mai bien e sa il ignori.nu meriti sa fi tratata asA
Deci se comporta ca un nesimtit, vrei sa te razbuni si il vrei inapoi.esti proasta
Eu iti sugerez sa il ignori pentru ca asa isi va da seama ca a gresit! Asa sunt unii baieti se dau mare cand sunt prietenii pentru a parea altcineva! SUCCES!