| Intelligence a întrebat:

Scz categoria, poate nu e chiar cea mai potrivita, dar totusi. expun "problemuta mea". sad
Iubitul meu are abia 20 de ani si este obsedat sa faca bani sa-si ia masina si etc. Nu stiu cum sa-l mai conving sa aiba rabdare. Nu are un salar f.mare si tot asteapta sa primeasca de lucru in Germania, spune ca solutia lui este strainatatea.

Cum sa-l fac sa aiba rabdare. isi doreste totul destul de repede.si masina si casa, etc`hee hee. Munceste pentru ele, intr-adevar, dar unde lucreaza acum banii nu`i ajung. ar vrea sa mearga in Germania dar nu i se iveste nikio sansa`sad.

Cum credeti ca as putea sa-l faca sa aiba rabdae, sau cunoasteti ceva locuri de munca prin Germania.sau stiu eu`winking El este dornic, dar nu are unde`sad. Merci.

4 răspunsuri:
| Alexandra18mai a răspuns:

Spune-i ca daca asteapta totul se rezolva, daca isi cauta de lucru in Germania bravo lui, daca asteapta se va ivi o sansa.

| LoloSkate a răspuns:

Pai daca el chair isi doreste. lasa-l e viata lui, nu ai cum sa il convingi, daca tu vrei sa aiba rabdare inseamna ca nu il iubesti asa cum e. Cu timpul o sa vada ca nu face bine. si daca chair vrei vorbeste cu parintii lui si poate il fac sa isi schimbe parerea! fundita plss

| blackfox a răspuns:

Poate asta nu e o obsesie ci e ambitie si e minunat daca o are. Fara ambitie nu faci nimic. Sper sa obtina ceea ce isi doreste iar tu trebuie sa il sustii,sa ii stai alaturi si asa goana dupa aur va fi mai pacutahappy.E foarte frumos sa isi doreasca lucrurile astea,e un scop pentru care lupti,te zbati, isi cauta independenta, autonomia.Bravo lui

| Machowwf a răspuns:

Ana are mere