anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scz de categorie dar vreau raspunsuri mai multe ca am o problema cam mare.straight faceCum fac sa ma mai ingras si eu ca am 46 de kg, am 17 ani si 1, 65m.cryingDar sun f.subtire, am oasele subtiri. Exista ceva ca sa mai cresc in grosime?sad

6 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Mai am eu un prieten, are 24 de ani si 55 de kg si stii care e treaba? E bun rau:X.
Mergi la sala, daca e tii de ea sa vezi ce muschi facihee hee.

Bafta.

| AkexD a răspuns:

Omule, ingrasatu` e intr`adevar cea mai rapida cale de a te imbogati cu cateva kg, insa de ce nu incerci cu un sport?
Poti pune cateva kg pe tine si prin dezvoltarea mesei musculare.
Si poate cu ajutorul sportului o sa te mai si inlti... mi se pare ca esti destul de scund pentru varsta ta.Multa bafta la sport si la pus kg p tine!

| kittysor a răspuns:

Eu cred ca tu vrei de fapt masa musculara, nu grasime!
Incearca sa nu sari peste mese -3/zi
nu te indopa ca nu-i deloc sanatos! Fa sport!
Ca o completare la ce ti-a recomandat Mikelangelo - alune, migdale, nuci as mai adauga si ceva proteine - carne, lactate, oua!

| cryss_6160 a răspuns:

Nu stiu dar cand afli te rog sa-mi trimiti si mie un mesaj ca si eu ma chinui big grin

| RealLife a răspuns:

Te duc eu la McDonalds si o luna nu iesim de acolo! laughing acum lasam gluma la o parte.mananca alune, migdale, mananca seara mai mult si nu te zgarci la mancat! o sa vezi ca te vei mai ingrasa cateva kg. aa da si sa nu uitam de nuci.
O zi buna in continuare!

| Addicted_3381 a răspuns:

Mult calciu. si sport