| nothingveryspecial a întrebat:

Scz de topica dar aici aflu raspunsuri cel mai repede. Deci aseara cand sa ma duc la culcare, aveam pe chiloti si peste tot pe langa vagin o secretie foarte alunecoasa care se intindea 3 cm sau cam asa ceva (arata ca niste secretii nazale, scuzati expresia). In chestia aia era si putin sange insa nu stiu daca era din vagin pentru ca recent am avut candida si inca mai am rani care sangereaza pe langa vagin. Plz sa-mi spuna cineva ce e aia si daca semnaleaza vreo infectie? Eu stiu ca ala e semn de ovulatie... dar totusi!

2 răspunsuri:
| fsss a răspuns:

O scurgere vaginala (leucoree) in anumite cantitati este normala la femeile sanatoase, aceasta fiind modalitatea vaginului de a se curata singur si de a mentine o stare de echilibru. Asadar, cand vaginul este sanatos se mentine "in forma" tocmai prin aceste secretii, perfect normale.

Acest lichid secretat are un usor miros (nicidecum neplacut), o consistenta laptoasa, o culoare alb-tulbure sau transparenta, iar in momentul in care se usuca pe lenjerie capata o nuanta galbuie. Cantitatea secretata variaza in functie de ciclul menstrual si de la femeie la femeie.

Daca pana acum te regasesti in aceste randuri, nu ai de ce sa-ti faci griji.

| qCristiana a răspuns:

Daca ai dureri de burta, spate. s-ar putea ca in foarte scurt timp sa iti vina ciclul