| MariusDeejay a întrebat:

Se aproapie ziua indragostilor, ce cadou sa-i cumpar iubitei care are 33 de ani?

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

O partida de sex salbatic

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Un parfum sau un set de bijuterii, gasesti la avon ceva dragut si nu sunt foarte scumpe, si cu siguranță ei o sa i faca plăcere, de cit timp o cunosti?

| MariusDeejay explică (pentru CristiDinBucuresti):

De 3 ani:X inelul de casatorie i-am dat vara trecuta

| ania a răspuns:

Un inel și o cerere în căsătorie.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ofera-i o seara de neuitat inceputa intr-un restaurant si terminata intr-un cadru romantic, intro camera astfel aranjata incat totul sa o imbie sa intretina sex total, neconditionat. Succes.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Numai la sex va sta capul? La voi orice lucru incepeti se termină automat cu sex? Este o obsesie asta.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Ce ai fi vrut sa-i propun de ziua INDRAGOSTITILOR? Sa citeasca impreuna psalmi si sa-i ridice osanale si rugaciuni la al barbos? Manifesti o piosenie de-a dreptul penibila, crasa, extrema ce depaseste orice limita imaginabila. laughing

| LoveSleep a răspuns:

I-ai putea cumpăra orice, dar nu s-ar ridica la adevărata ei valoare și însemnătate pentru tine. Așa că nu-i lua nimic.
Oricum, e doar o zi obișnuită. Și poate nici nu e îndrăgostită de tine. Asta nu trebuia să zic...

| sofisis a răspuns:

Un weekend romantic la munte.

| Roxana_Domniteanu_1990 a răspuns:

O cratima

| NumaiNoiDoiAmandoi a răspuns:

1 O seara foarte romantică de sex doar voi doi

2 Duo la un restaurant fițos vorbește ccu cheneri de acolo și în loc de ddeșert ssă aducă cadoul sși tu să îl dai

3 O petrecere surpriză pentru ea

Sper ca te-am ajutat dar eu îți sugerez 1 MERGE MEREU