Stiu cum e. La mine a fost aiurea tare de revelion ca as fi vrut pana atunci sa imi gasesc si eu o iubita dar nu am reusit. Dar m-am distrat foarte bine, oricum. Incearca sa nu te mai gandesti la asta. Distreaza -te cu prietenii. O sa vina si clipa aceasta cand vei avea un iubit si o sa fiti impreuna la ocazii speciale.
Sunt in aceas situatie Fa si tu ce voi face si eu Deja ziua aia pentru mine este planificata Voi iesi cu 2 dintre prietenele mele la cumparaturi ...sa ne cumparam si noi haine si pe langa asta eu mai vreau si niste cosmetice Apoi mergem la o cofetarie ca de cand nu am mai fost...si mai pe seara iesim prin oras
I-a si u cateva prietene si distrativa
Daca iti dau voie paritii poti chiar sa sa le auduci sa doarma la tine Va uitati la un film.mai vorbiti despre una despre alta
Papa!
Si pentru mine ar fi o zi obisnuita, daca nu ar fi ziua mea de nastere. Deci pe 14 feb asta sarbatoresc, mai putin indragosteala. Nu ma afecteaza prea mult daca am sau nu prieten in ziua respectiva, dar ma deranjeaza e mult prea comerciala sarbatoarea... daca te iubesti cu cineva, o faci zi de zi, nu ai nevoie de o anume zi ca sa sarbatoresti iubirea.
Si fii fericita, multe persoane sunt in situatia ta
Nu inteleg care-i treaba cu singuratatea asta. O simtiti doar la ocazii speciale:Craciun, Revelion, Paste, Valentine's day? E o zi simpla, obisnuita, din care patronii de magazine scot bani frumosi. O zi in care se trezesc unii ca trebuie sa cheltuiasca bani pe cadouri(,, of si n-am bani") in loc sa spuna un,, Te iubesc" care face cat 30 de cadouri. Un cadou il faci din inima si nu e nevoie de o ocazie speciala.Pe deasupra ziua aceea a indragostitilor nici macar nu e a noastra, e de import.Noi avem Dragobetele de care multa lume a uitat(probabil nu suna la fel de bine ca Valetine's ala si nici nu e atat de comercializata).
Daca totusi vrei o zi mai deosebita iesi cu fetele, prietenii la un suc, o pizza, o plimbare.Invita-ti cele mai bune prietene si uitati-va la un film, mai povestiti cate ceva...
Sper ca nu am deranjat spunandu-mi parerea.
Ai putea iesi cu anumiti prieteni care nu au nici ei iubiti/e( ca banuiesc ca nu toti au partenere si isi petrec timpul in compania lor ) sau Ai putea sa te uiti la un film sau sa ti-o petreci in compania familiei, rudelor.Alte idei pe moment nu am
Pai fi antena... daca esti din oradea mergem la un film ca si eu sunt solo daca nu esti din oradea nu stiu cum te-as putea ajuta pelu17 e id`u meu
La anul sa nu mai patesti tot asa, iti ti iubitu din luna decembrie pana dupa 14 feb, nu este recomandat sa stai singur in perioada asta, te afecteaza, mai ai 17 zile sa nu ratezi anul, risca intalnestete cu cineva
O seara cu fetele o pijama party poate
bucurate de viata de single cat poti o sa-ti vina si tie randul sa ai prieten si sa va petreceti multe sarbatori impreuna.
Alta idee. uitete la vreo comedie draguta, sau un horror tare.sigur o sati ia gandul de la altceva
Sper sa ai o dumnica placuta. Te-am pupat :*
Ai putea sa iesi afara cu prietenii.sa mergi la mall.sa te duci la patinoar sau la un film ...alte idei nu mai am
beausingurlamasamea întreabă: