Te aprob! ce e asa mare lucru?!
Daca vrei sa fii romantic cu iubitul/iubita poti fi in orice zi nu neaparat pe 14 feb.
Parerea mea!
Urla romantismul ei, mai.Crede-ma ca si eu urasc ziua aia, e plin orasul de pepite cu pungi de cadouri in brate si iubitei cu boscheti pentru pepite.In plus, mai sunt si de serviciu la scoala in ziua aia...Ar fi placut sa o scoata din calendar.
Când ai dragostea în suflet și o persoană căruia să i-o împărtășești, iar sentimentele ei să fie la fel pentru tine, Ziua Îndrăgostiților e în fiecare zi, iar cea de 14 februarie e doar o zi obișnuită.
Baftă
Imi pare rau pentru tine.si mi-ar parea si mai rau daca as fi fost in locul tau.sincer nu ai cunoscut acele sentimente de dragoste.de fluturasi in stomac.
Nu e nimic special.
Doar ca unele persoane fac haz de necaz pentru nimic.
Intradevar e stupid sa spui ca''Te prinde 14 feb. fara iubit.
E o situatie nasola atunci cand te intrebi cu ce o sa cresc copii, fara sot.ca se intampla cazuri in care sunt distrugeri.
Eu nu o urasc, dar nici nu o iubesc.
Fac un cadou.si primesc un altu
Asta este tot ce este frumos la ziua asta.
Parerea mea
Pai eu doar ti-am spus ce cred, daca tot ai intrebat si mi-am luat doza de stupid.Nici mie nu prea imi pasa, dar fetele se dau in vant dupa atentie, flori, cadouri.As putea spune ca de la atata atentie se infierbanteaza si mai tarziu se lasa si cu sex.pa
Eu ador ziua de 14 Februarie ca doar in fiecare luna pe data de 14 imi vine alocatia
Sunt oarecum de acord cu tine. nu-mi prea place ziua asta si o tratez ca pe una oarecare. pentru mine nu are nimic special. si haiZi ai dreptate : cand nu ai prieten ziua asta chiar nu conteaza.
Aproape toata lumea crede ca trebuie sa-ti petreci Valentine's Day cu iubita/iubitul. Dar de ce?E ziua IUBIRII, poti sa te simti bine si fara iubit/iubita, poti sa iti petreci ziua si cu alti oameni pe care ii iubesti, cum ar fi familia, prietenii, etc.Nu e mult mai simplu?
Ma mir ca o fata poate spune asa ceva despre ziua emoilor si a melancolicilor si a emotivilor. as mai spune si eu mai multe si mai urate despre 14 feb dar deja am fost avertizat. sunt total de acord cu tine.
De acord cu tine Claudia.Deja a devenit comerciala ziua asta ca si alte de sarbatori de altfel.Vai toata lumea e in limba si goana dupa cadouri si isi fac o mie de "griji" ce cadou sa i fac iubitului si bla bla.Adica ce? Numai de ziua asta se poate dovedi iubirea fata de partener, sau sa i faci cadou? O idioata de sarbatoare care nici macar nu ne apartine...macar de ar mai sti sa ofere si sa primeasca lumea iubire, ce zic eu aici in ziua de azi totul e comercial. Mi se face greata numai cand ma gandesc si sa stii ca nu o urasc doar mi se face greata atat.
Si nu pune suflet in ce au zis astia de mai sus.
Pa!
Nu mi se pare si nu mi s-a parut niciodata ceva super tare
Oamenii se iubesc, sa se iubeasca mie una nu'mi pasa
As prefera sa nu ma prinda fara prieten, dar dupa tot ceea ce se vede cu ochiul liber ca este prefacatorie in sentimentele lui mai bine
Oricum...sunt multe persoane care gandesc asa
Bun venit in club!
Mdea n`am iubit da` nici ca as vrea, nu trebuie Toti prostii pe capu` tau mai bine fara >
Si eu urasc ziua...adica frate am ajuns sa-i copiem pe americani la toot? ce noi nu avem dragobetele? stupida chestia asta cu ziua indragostitilor...
E logic sa urasti ziua de 14 februarie atata timp nu ai cu cine sa petreci ziua aceea, si eu eram asa in trecut, dar nu si anul acesta! Gaseste-ti un prieten, si o sa vezi ca de fapt abia astepti ziua de 14 Februarie.
Numai bine!
Pe 14 "febroarie" ai putea sa iti faci singura un cadou : UN ABECEDAR. Cred ca prin clasa intaia se invata cum se scriu lunile anului. Apoi treci la lucruri serioase.
SecretLover10 întreabă:
anonim_4396 întreabă: