| LaLaLaLoveAlex a întrebat:

Se apropie sarbatorile.:-s Si nu stiu ce sa ii cumpar iubitului meu. Urmeaza si ziua noastra facem 2 ani. Si nu stiu ce sa ii cumpar. sa fie ceva mai special asa...straight face Ma puteti ajutaa?straight face :*:X

Răspuns Câştigător
| Forevăr a răspuns:

Ceva pe tema Craciunului, o poza cu voi doi imprima pe ceva, un obiect big grin calendar big grin Ai putea cumpara niste rame din acelea digitale ( nu prea stiu sa ma exprim big grin) Care ai putea pune tu poze si pozele alea se schimba, una dupa alta, daca ma intelegi happy. Sau ceva semnificativ pentru el cu "Te iubesc..." Sau o declaratie de dragoste; daca vrei sa isi aminteasca poti face gen "Romeo si Julieta" Te duci la balconul lui si il sunì sa iasa la balcon si ii faci o declaratie big grin Asta va fi ceva unicatwinking

| LaLaLaLoveAlex explică (pentru Forevăr):

Da dar sunt fata. el ar trebui sa imi faca mie declaratii la balcon.:-s. Multumesc pentru ideea cu rama digitala.:X

| Forevăr a răspuns (pentru LaLaLaLoveAlex):

Ca sa fie ceva special si unic, nu copiat de la altii, ii poti face astawinking Idee originala happy

| LaLaLaLoveAlex explică (pentru Forevăr):

Multumescc :*!

| Forevăr a răspuns (pentru LaLaLaLoveAlex):

Cu placere :*

11 răspunsuri:
| SmoKKe19 a răspuns:

Eventual ii faci si tu acolo un masaj erotic ceva laughing, nu costa nimic si nu cred ca va fi dezamagit laughing

| LaLaLaLoveAlex explică (pentru SmoKKe19):

De ce? Asta iti doresti tu?laughing Vorbesc serios ma prostulelaughing) raised eyebrows chiar nu stiu ce sa ii cumpar.oh go on.

| SmoKKe19 a răspuns (pentru LaLaLaLoveAlex):

Bine atunci cumpara`ti costum de craciunita sa fie pe tema Craciunului laughinglaughing

waiting Tu chiar nu ai ce face waiting Serios acum. laughing esti baiat. zi'mi si mie un cadou.ce ti'ar place sa primesti? da nu prostii din astea cu craciunite si alte vise laughing)

Nu sunt vise,sunt fantezii[nu ale mele] laughing, eu nu stiu exact ce mi-ar placea laughing, eventual un parfum ceva nu stiu.

Chiar ca fanteziirolling on the floor). Asaa! in sfarsitt am primit si eu un raspuns serioss din partea ta. Uraalaughing

Ar trebui sa primesc funda pentru astabatting eyelashesnu?laughing