Ceva pe tema Craciunului, o poza cu voi doi imprima pe ceva, un obiect calendar Ai putea cumpara niste rame din acelea digitale ( nu prea stiu sa ma exprim ) Care ai putea pune tu poze si pozele alea se schimba, una dupa alta, daca ma intelegi . Sau ceva semnificativ pentru el cu "Te iubesc..." Sau o declaratie de dragoste; daca vrei sa isi aminteasca poti face gen "Romeo si Julieta" Te duci la balconul lui si il sunì sa iasa la balcon si ii faci o declaratie Asta va fi ceva unicat
Da dar sunt fata. el ar trebui sa imi faca mie declaratii la balcon.:-s. Multumesc pentru ideea cu rama digitala.:X
Ca sa fie ceva special si unic, nu copiat de la altii, ii poti face asta Idee originala
Multumescc :*!
Cu placere :*
Eventual ii faci si tu acolo un masaj erotic ceva , nu costa nimic si nu cred ca va fi dezamagit
De ce? Asta iti doresti tu? Vorbesc serios ma prostule) chiar nu stiu ce sa ii cumpar..
Bine atunci cumpara`ti costum de craciunita sa fie pe tema Craciunului
Tu chiar nu ai ce face Serios acum. esti baiat. zi'mi si mie un cadou.ce ti'ar place sa primesti? da nu prostii din astea cu craciunite si alte vise )
Nu sunt vise,sunt fantezii[nu ale mele] , eu nu stiu exact ce mi-ar placea , eventual un parfum ceva nu stiu.
Chiar ca fantezii). Asaa! in sfarsitt am primit si eu un raspuns serioss din partea ta. Uraa
Ar trebui sa primesc funda pentru astanu?
anonim_4396 întreabă: