Tu mereu la intrebarile de genul spui ca orice relatie are si un sfarsit. Totusi, sunt de 7 luni impreuna, nu aveau timp sa se plictiseasca sau sa-si ofere totul. Nu cred ca asta e sfarsitul, poate trece prietenul ei printr-o perioada mai grea, poate il framanta ceva, asta nu inseamna ca nu mai tine la ea. Daca ea are rabdare si incearca sa vorbeasca calm cu el, poate lucrurile o sa se rezolve. O relatie trece prin mai multe etape, iar noi trebuie sa fim alaturi de partenerii nostri si la greu, nu numai la bine. nu crezi?
Buna!
Cea mai mare greseala a noastra,a fetelor : ne incapatanam sa ramanem intr-o relatie desi suntem nefericite,desi stim ca nu va duce la nimic bun.
Gandeste-te ca e cam acelasi lucru. Acum suferi ca el se comporta urat cu tine,daca te desparti de el,va fi acelasi lucru,tot va suferi.
Intr-o relatie daca nu ai tot timpul un as in maneca,ceva nou,ajuta sa intervina monotonia... fapt care duce chiar aici,unde va aflati si noi.
Nu mai plange!
Nu te mai plange in fata lui in primul rand!
Cui crezi ca-i place sa aiba o smiorcaita langa el?
Nimanui.
Nici tie nu ti-ar place sa fi presata mereu cu afirmatia ''te-ai schimbat''.
Desi ti se sfasaie inimapropune-i sa va despartiti.
Daca accepta e clar ca nu mai tine la ea,insa daca face tot posibilul sa ramana cu tine,atunci chiar te iubeste.
Nu meriti sa te chinui. Discuta cu el.
Daca e sa fiti impreuna, veti fi oricum, indiferent cat v-ati certa, si cat timp stati despartiti.
Stii cum se zice : vine si ce e mai bun pentru cine stie sa astepte.
Nu te incapatana sa ramai in relastia asta, sigur la panda sta un alt baiat care ar da orice sa fi fericita.
Te pup!
Deci nu te desparti de el, ca tot tie o sa-ti para rau apoi, crede-ma am trecut prin asta. O sa te simti numai tu vinovata ca te-ai despartit de el. Mai stai un timp asa, poate-si revine. De ce nu incerci sa aveti o discutie fata in fata? Fii calma, iubitoare si explica-i fata in fata ce te doare. Analizeaza-i gesturile, vorbele, vezi cum reactioneaza atunci cand ii spui ce te framanta. Din gesturile unui om iti poti da seama de multe lucruri. Si nu mai plange, o discutie cu el nu trebuie sa contina vorbe de genul: ma faci sa sufar, sa plang, bla bla bla. Astea pe el o sa-l enerveze. Explica-i pur si simplu ca de la un timp nu te mai simti la fel de iubita, intreaba-l daca are vreo problema, daca il framanta ceva, spune-i ca poate avea incredere in tine si ca vei fi alaturi de el, orice problema ar avea.Intreaba-l daca ii lipseste ceva in aceasta relatie, daca l-a deranjat vreo ceva la tine, daca vrea ca tu sa schimbi ceva la tine. De ce nu intelegi cand el iti zice ca nu-i adevarat ceea ce zici tu si anume ca nu te mai iubeste? Gandeste-te, poate problema este la tine, ca iti faci tu ganduri negre aiurea.Nu te mai stresa atat.Si nu mai plange atat, fii mai puternica! Nu-i arata mereu slabiciunile tale, arata-i-le mai rar. Si iti zic asta pentru ca stiu ca nu poti fi de piatra, uneori mai simti nevoia sa plangi si in fata iubitului, Dar incearca ca aceste momente sa fie cat mai rare.
Si inca ceva, incearca sa te aranjezi mereu, sa te imbraci frumos, sa-l surprinzi mereu cu cate ceva, daca tot locuiti impreuna, poti sa-i faci multe surprize, nu crezi?
Altceva ar mai fi ca nu trebuie niciodata sa bagi prea mult in seama un baiat, nu trebuie sa-l sufoci cu mesaje, cu telefoane. Fii moderata in acest lucru, trimite-i mesaje dar nu prea multe, ca atunci o sa-i gadili orgoliul prea tare. Ia-te cu altceva, incearca sa ai si tu activitati separate de el, te poti inscrie la o sala de fitness sau poti iesi cu prietenele tale in oras. Sa nu umbli mereu numai cu el si dupa el, nu-i arata ca numai el exista pentru tine.
In concluzie, arata-i ca-l iubesti foarte mult, dar in acelasi timp arata-i ca te iubesti si pe tine!
Iar cu mutatul impreuna, a fost un pic cam prematur, dar nu-i problema. Ai un as in maneca in aceasta privinta, deoarece daca locuiti in aceeasi casa, ii poti face multe surprize cum am zis mai sus: nopti romantice, cine romantice etc.
Si nu incerca sa te gandesti ca vai, nu trebuie sa-i dau mesaje, ca vai nu trebuie sa plang in fata lui, ca vai nu ma mai iubeste si alte prostii de astea. Pur si simplu incearca sa ai mai multa incredere in tine, sa fii mai puternica, mai relaxata si incearca sa te iubesti si pe tine, nu uita ca tu trebuie sa fii cea mai importanta persoana din viata ta, trateaza aceasta relatie cu mai multa detasare, cu calm si nu te apuca sa plangi din orice.
Pai eu cred ca 7 luni au fost destul de mult.
Pur si simplu o relatie dureza atata timp cat exista intelegere.
Oricum bafta!
Pa.
O relatie are si un sfarsit, iar tu i-ai oferit lui tot ceea ce si-a dorit. Revino la/sub acoperisul tau.
Tu mereu la intrebarile de genul spui ca orice relatie are si un sfarsit. Totusi, sunt de 7 luni impreuna, nu aveau timp sa se plictiseasca sau sa-si ofere totul. Nu cred ca asta e sfarsitul, poate trece prietenul ei printr-o perioada mai grea, poate il framanta ceva, asta nu inseamna ca nu mai tine la ea. Daca ea are rabdare si incearca sa vorbeasca calm cu el, poate lucrurile o sa se rezolve. O relatie trece prin mai multe etape, iar noi trebuie sa fim alaturi de partenerii nostri si la greu, nu numai la bine. nu crezi?
Dacă tu simți asta, înseamnă că așa e! Mai multe despre acest subiect nu am să-ți spun!
Te-ai grăbit cu mutatul, 7 luni de relație să zicem că în general e puțin, mai ales pentru a te muta la el...mai ceva! Te-ai dat peste cap cu asta, de ce a trebuit să te muți cu el? Nici în prezent nu vă cunoașteți pe deplin, nu sunteți obișnuiți unul cu altul... decât pe plan sexual. El deja s-a cam săturat, tu ai crezut c-o să fie altfel, dar din păcate nu ai gândit bine.
Sfatul meu este să te gândești bine la tine și să fii sigură pe ceea ce vrei mai departe, să te gândești dacă el reprezintă viitorul tău, dacă te iubește și te merită.
Ți-am mai văzut din întrebări, așa că mare grijă cu dânsul.
Da, te-ai grăbit. Noi ca băieţii ne plictisim de voi (fetele). Ce a trăit el pentru tine a fost iubire imatură, chestii ca " o să trăim fericiţi pân' la adânci bătrâneţi'' care spuneţi voi fetele sunt doar fantezii. Generaţia asta vrea să se distreze ( sex ) să petreacă, mai toţi se feresc de responsabilităţi / obligaţii. Odată cu trecerea acestor 7 luni băiatu' şi-a schimbat sentimente, ori s-a plictisit să fie cu tine. Nu vreau să te descurajez dar ai două soluţii. 1) (grea) să îl recucereşti, 2) să-ţi vezi de viaţă.