Pai depinde de fata respectiva, cum e imbracata, cum arata, ce simte pentru ea...
Cănd e vorba de sărutat: începe sărutul uşor, mai mult cu buzele, încercând să-l atingi doar cu mâinile( în zona gâtului, umerilor). Pe măsură ce vă sărutaţi, lipeşte-te de el (cu pieptul). Cu mâinile procedezi la fel.
Ultima parte a corpului care ar trebui să-l atinga ar trebui să fie... burta, urmata de... the hot spot. Ar trebui să simţi apoi ceva tare). E confirmarea că s-a excitat.
Ăsta ar putea fi începutul unui act sexual sau...pur şi simplu îl provoci ca apoi să-l laşi in aer total. Asta îl poate stârni.
Dar un simplu sarut ..pff nu ii excita pe toti :)numai pe aia virgini
Daca tu zici ca doar baietii virgini se excita de la un sarut inseamna ca ai avut parte de uni care asteptai o ora pana i se scula si sa raspund la intrebare da se excita dar nu de la un sarut de 30 de secunde unul mult mai lung.
Ai o problema cu mine?
Depinde...unii se excita prin sarut, altii prin stiptis, altii prin pipaieli, chiar si prin pupicuri....Si da un baiat se poate excita si printr'un simplu sarut deoarece hormonii lui o iau razna, iubindo pe acea fata sau placandu-i stilul sexy
Funda?
Depinde, de cum arata fata, si de organismul baiatului. dar in majoritate acazurilor NU!
Majoritatea cazurilor.Hm! Ce raspuns. Daca era asa cum spui eram cu multe miliarde mai putin pe Pamantul asta.
Nui adevarat, ce crezi ca daca te sarutzi te excitzi si faci copii? pai de la sarut te exciti mai greu dar cand o vezi goala imd, sare albeata... (scuze pentru cuvintele folosite)
Mai baiatule, cred ca ai inteles gresit raspunsul meu. Daca tu crezi ca prin sarut inseamna ca faci si copii, este problema ta.La unii, da, le sare albeata cand vad o femeie goala.Mai ales la pustani de 13-14 ani.
Pff, tu nu cred ca intelegi ce vreau sa zic, si la pusti de 13-14 ani nu le sare albeata numa la aia dezvoltatzi prea devreme...of haide sa incheiem discutzia ca ma pictisesc