| trickz a întrebat:

Se face, sa fiu cu o fata mai mica ca mine, ok asta ar spune toti ca e foarte bine, diferenta dintre noi nu este prea mare doar 3 ani... Eu am 18 si ea 15... Dar aici urmeaza dilema mea. Se face ca de multe ori sa cred ca este prea mica si ca nu e la fel de matura, dar eu tin la ea si chiar vreau sa ma inteleg cu ea si sa ii deschid ochi ca ar trebui in unele momente sa fie serioasa ceia ce la ea e mai greu. Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Eu sunt cu un baiat mai mic ca mine cu 2 ani.Iti dai seama ce diferenta e la noi de gandire. 8 luni i-am fost alaturi de el, desi il pot numi imatur.Inca vreau sa ii fiu alaturi sa il pot indrepta si maturiza. Deci daca tie iti place de ea nu o lasa.
E normal sa fie imatura, dar tu o poti ajuta, fiindu i alaturi in special:*
Sa fiti fericiti:*

| irina20 a răspuns:

N-o schimba. Iubeste-o si apreciaz-o exact asa cum e; copilaroasa, uituca, impiedicata, rasfatata...fii tu matur pentru amandoi.Crede-ma intr-o relatie e foarte important sa fie unul mai cu capul in nori. Daca ati fi amandoi maturi si seriosi nu crezi ca te-ai plictisi? Gandeste-te...Bafta!

| OanaG a răspuns:

Discuta cu ea, si spune-i pe sleau, ca vrei de la ea mai multa seriozitate :*

| Andra_9758 a răspuns:

Si intre mine si prietenul meu sunt 3 ani diferenta (eu 17 eu 20) iti dai seam ca la 15 ani ink nu e maturizata complet...stii u daca iubesti o persoana o iubesti cum e ea si nu schimbata de tine. Bafta :*

| Sufletzel_3959 a răspuns:

Incearca sa povestesti cu ea...sa o faci sa inteleaga
mie intotdeauna mi-a placut sa stau cu un baiat mai mare ca mine ca sa pot invata ceva folositor de la el
inca si acum mai astept asta,
niciodata n-am stat cu baieti de varsta mea
de fapt am stat 1 singura data si rezultatul a fost dezastruos, baietii din ziua de azi majoritatea nu stiu aprecia ce au langa ei
asa ca felicitari esti un baiat de nota 10 :* abia astept sa gasesc si eu unul la feltongue ai grija de amandoi si incearca so inveti si sai explicin ceea ce e bine:*