Eu sunt cu un baiat mai mic ca mine cu 2 ani.Iti dai seama ce diferenta e la noi de gandire. 8 luni i-am fost alaturi de el, desi il pot numi imatur.Inca vreau sa ii fiu alaturi sa il pot indrepta si maturiza. Deci daca tie iti place de ea nu o lasa.
E normal sa fie imatura, dar tu o poti ajuta, fiindu i alaturi in special:*
Sa fiti fericiti:*
N-o schimba. Iubeste-o si apreciaz-o exact asa cum e; copilaroasa, uituca, impiedicata, rasfatata...fii tu matur pentru amandoi.Crede-ma intr-o relatie e foarte important sa fie unul mai cu capul in nori. Daca ati fi amandoi maturi si seriosi nu crezi ca te-ai plictisi? Gandeste-te...Bafta!
Si intre mine si prietenul meu sunt 3 ani diferenta (eu 17 eu 20) iti dai seam ca la 15 ani ink nu e maturizata complet...stii u daca iubesti o persoana o iubesti cum e ea si nu schimbata de tine. Bafta :*
Incearca sa povestesti cu ea...sa o faci sa inteleaga
mie intotdeauna mi-a placut sa stau cu un baiat mai mare ca mine ca sa pot invata ceva folositor de la el
inca si acum mai astept asta,
niciodata n-am stat cu baieti de varsta mea
de fapt am stat 1 singura data si rezultatul a fost dezastruos, baietii din ziua de azi majoritatea nu stiu aprecia ce au langa ei
asa ca felicitari esti un baiat de nota 10 :* abia astept sa gasesc si eu unul la fel ai grija de amandoi si incearca so inveti si sai explicin ceea ce e bine:*
Mutubal întreabă: