Mda e evident, s-arazbunat pe ala printr-o relatie, si acum incearca sa te faca carne de tun pentru iubitul ei, nici daca "te-ar place" nu ti-as recomanda sa fii cu o astfel de tipa daca nu esti sado-mado.
Cred ca ea vede relatia dintre voi doi ca pe o buna prietenie, mai ales daca spui ca este o fata fidela. Asa ca priveste-o si tu cape o buna prietena si vezi-ti de viata mai departe. Eventual incepe sa flirtezi cu fete iar cand ii povestesti asta urmareste-i reactiile.
Da, nu stiu, sa vad cum mai reactioneaza zilele astea. M-a cam deranjat si cred ca si pe acel baiat l-a deranjat comportamentul ei.
Trateaz-o doar ca pe ceva dispensabil si ca un joc. Renunta absolut si complet de tot sa o tratezi ca pe o posibila relatie serioasa(cel putin pe moment), pentru ca la cum se arata lucrurile, nu va fi. Daca ai chef de jocuri si de sarutat la misto si ocazional cu ea, fain, continua abureala, foloseste-o si tu pe ea ca kissing practice. Daca nu, spune pa si la revedere, fiinda se foloseste de tine.
Asta nu pot sa fac, adica eu vreau mai mult, asa ma mint pe mine, as trai intr-o iluzie si dupa cand voi vedea realitatea va fi grav.