| Un NiMeNi CeLeBrU a întrebat:

Se gasesc si anticonceptionale care nu trebuies sa fie prescrise de doctor?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista anticonceptionale care nu trebuie prescrise de doctor, nu s-au inventat inca.

| catthshshshs a răspuns:

Toate se prescriu de medic dar nu e bine sa fie luate, mai eficient este prezervativul.Iti distrugi organismul cu anticonceptionalele, mai ales daca ai un organism tanar.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Da insa nu e bine.Doctorul trebuie sa iti prescrie anticonceptionalele. nu lua de capul tau

| EUSIATIT a răspuns:

De preferat sa ti le recomande /dar intii analizele .dar.nu vrei tu sa nu folosesti asa ceva si sa ti pui sterilet sau sa folos prezervativul? pentru ca se produce dereglare pe toate planurile [corporale ]te ingrasi. hormonal. hepatic. stomacul e. varza.[era o doctorita la mine in oras acum ceva ani si ne spunea. ce are stomacul [pentru ca inghiteam pastile] cu. dinsa? ce ori intra in stomac,, cred ca ai inteles ce am vrut sa spun

| eugem35 a răspuns:

Da dar tile recomanda medicul ginecolog, sau pastila de a doua zi, spermicide, prezervative

| zhady a răspuns:

Si cele prescrise de doctori fac ravagii asupra mediului hormonal.

| lili2006 a răspuns:

Toate anticonceptionalele trebuie prescrise de medic deoarece ele se recomanda in urma unui control ginecologic. Ele se utilizeaza dupa organismul fiecarei fete ( de exemplu: daca are probleme cu ovarele (chisturi), daca are intreruperi de sarcina, daca este prima data care utilizeaza aceste pastile, daca fumezi, daca iei antibiotice tb sa te protejezi suplimentar etc). Este foarte important sa faci un control inainte de a lua, si cel mai bine este sa ti le recomande un medic si sa ti explice CAND, CUM si CAT sa le iei. Daca mai ai intrebari sunt aici...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baby, daca vrei sa nu ai probleme de genul sa ramai gravida la varsta aceasta, nu incerca cu anticonceptionale, pentru ca te distrugi pe tine, am inteles ca anti conceptionalele ingrasa, sunt cangerigene, iar daca ai uitat sa iei o zi pastilutza, ai sanse foarte mari sa ramai gravida.Eu te sfatuiesc sa ai zici masculului tau feroce, sa foloseasca prezervativ, este cel mai sigur mod de protectie. Da, stiu ca iubi tau zice ca al deranjeaza, sa nu se simte confortabil, dar daca ramai gravida el este primul care iti zice "pai si tie nu ti-a placut" asa ca spune-i masculului tau, sa isi puna caciulitza.