| Roxannna18 a întrebat:

Se întâmplă că eu și A ne-am îndepărtat acum câteva luni pentru că el nu voia nimic serios, a ales sa se îndepărteze si sa se prefacă că nu mă cunoaște deloc. Ne certam când ne vedeam și nu ne suportam deloc.
Azi noapte am ieșit în club cu B, băiatul cu care vorbesc de ceva vreme și la un moment B m-a sărutat. După ce am ieșit din club A a venit după noi, m-a luat în brațe și i-a spus lui B sa plece și sa mă lase în pace. După voia să mă ducă cu el însă eu nu am mers. După câteva secunde o ajuns restul de la mine din grup și s-au luat de B iar A a venit langa mine cat timp restul din grup vorbeau cu B. S-a uitat profund în ochii mei timp de 15 secunde și a pus palma lui la mine pe fata și mi-a spus sa am grija..nu am înțeles acest comportament. Adică noi eram supărați unul pe celălalt și nu ne suportăm.
Ce ar trebui să înțeleg din comportamentul asta?

6 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Vrajeala ieftina masculina,
Acum joaca rolul victimei în speranța că te întorci la el
Din moment ce nu vrea ceva serios cu tine, situația e destul de clara și chiar un pic patetica... ca tu cam tragi de el laughing)

| sofisis a răspuns:

O ameteala completa. In genul celei din Suge-o Ramona. laughing))
Nu inseamna absolut nimic. Masculul din el simtea nevoia sa isi marcheze teritoriul...

| Bizon95 a răspuns:

Faptul ca v-ati despartit si EL a fost de vina, chiar daca EL nu vroia nimic serios, nu inseamna ca atunci cand te vede cu altul, adica exista viata dupa el, atunci nu i se zbarleste parul de pe piept si simte ca trebuie sa se comporte ca El Macho, si chiar sa se razbune pe tine

asta e viata, asa sunt oamenii

iar in afara de a il lua FOARTE TARE... chiar sa mergi pana la un genunchi in bijuteriile de familie, si un urlet "S-A TERMINAT, DACA TE MAI DAI LA MINE TE RUP" e foarte greu sa il faci sa inteleaga ca tu nu mai esti "a lui"

| ywar a răspuns:

Toane adolescentine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se crede zmeu și vrea să aibă doar pentru el ce ii se cuvine, tipul pare atât de agresiv încât ar fi in stare sa ți tragă 2 petarde peste bot daca ai avea ceva serios cu el și l-ai prinde cu altul. Nu știu cum poți să i permiți să pună mana pe tine sau sa aibă ceva de comentat atât timp cat nu sunteți impreuna.

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Ca ar trebui să fi cu C laughing))))))))))))