| moniq0 a întrebat:

Se mai simte cineva singur/a? Mai este cineva pe lumea asta care nu are prieteni, iubit/a sau sunt singura? sad

15 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Moniq0, sentimentul de singuratate este unul foarte... neplacut, insa mereu trebuie sa ne gandim ca nu suntem singuri. Spre exemplu acum, cum esti tu simtindu-te singura, neiubita, etc, mai sunt alte cateva zeci, daca nu sute de persoane care simt la fel ca tine.

De multe ori este bine sa ai o persoana cu care sa poti vorbi deschis, un/o prieten/a care sa te asculte si sa te inteleaga. Cand nu ai o astfel de persoana, atunci este destul de greu, insa asta nu este un motiv de tristete. Unii oameni aleg sa nu aiba pe nimeni apropiat la care sa se "confeseze" deoarece cred ca asta ii face sa fie mai puternici deoarece nu depind de nimeni, lucru care nu este tocmai adevarat.

Daca vrei o persoana cu care sa vorbesti, o persoana care sa te asculte, am sa te rog sa imi trimiti un mesaj privat si discutam. Cunosc sentimentul despre care vorbesti si doresc sa te ajut.

Be smart and take care.winking

| moniq0 explică (pentru LeontinAndrei):

Nu pot. lasa-mi tu un mesaj cu id ceva

| moniq0 explică (pentru LeontinAndrei):

Nu pot sa iti trimit mesaj, lasa-mi tu.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru moniq0):

Ti-am trimis mesaj pe privat. Vezi in stanga unde este pliculetul acela, unde scrie Mesaje, acolo ar trebui sa ai un mesaj de la mine.

| Sofer a răspuns:

Cateodata ma simt bine singur si cate o data nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I know that feeling bro.
Tocmai mi s-a descărcat telefonul. Mă simt atât de singur. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista prieteni doar grupuri de ajutoare. Nu ai nevoie de prieteni pentru a nu te simti singur, ai nevoie de un caine. Prietenii sunt doar de distractie si cam atat iar iubiti si iubite nici in aia n-am incredere, orice fata prietena cu tie ar fi invidioasa si o mare tarfa care iti va lua si iubitul de langa tine, poate nu acum peste ani cu siguranta. Iar cat despre ei, sunt niste labari carora le place sa faca misto de absolut tot ce e in jurul lor. Am atatea exemple stau in grupuri cu golanii, fete de toate felurile, groaznic. Vorbeste si tu cu lumea, nu esti singura dar poate ai tu ceva probleme vezi ca nu cumva sa se agraveze.

| Hutzy95 a răspuns:

Eu dar la mine e mai rau, ma indragostesc foarte usor si ma indragostesc fix de fetele pe care nu le pot aveacrying, asta e mai dureros decat sa fii singur, sa iubesti si sa nu fii iubit e mai naspa decat sa nu ai prieteni

| marianvranceanul1 a răspuns:

Nu esti singura.Bn,nu prea am preteni dar am doi prieteni foarte buni, prieteni adevarati si mai am vreo 3 asa mai mult la scoala.Si nu am inca o iubita.

| moniq0 explică (pentru marianvranceanul1):

Eu ma refer ca nu am prieteni cu care sa ies, sa conversez.

| dorin1995 a răspuns:

Si eu ma simt singur mereu. nu-i o noutate incepi sa te inveti

| hoppee a răspuns:

Da, normal! daca esti singura nu inseamna ca s-a sfarsit lumea. Fa ceea ce iti place, traieste viata cu fiecare secunda. Va veni si persoana potrivita tie! mult noroc!

| Sandel05 a răspuns:

Si eu ma simt singur.Nu am niciun prieten adevarat, toti sunt falsi, nu am nicio iubita, toate sunt curve, si cam atat.deci cred ca nu esti singura de pe aici care este singura.

| AddaMaria455 a răspuns:

Pai...eu sunt singura.Nu inteleg de ce vreti o relatie?! Adica pana la urma totul se termina cu bine, daca nu e bine atunci nu e sfarstitul

| moniq0 explică (pentru AddaMaria455):

Nu ma refer doar la relatie, nu asta e idealul. Doar la prieteni, amici cu care sa ies..sa vorbesc. intelegi?