| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Se merita sa pierzi pe cel ce te iubeste sincer pentru cel pe care-l iubesti, insa el nu simte nimic pentru tine? Sau e mai bine sa traiesti cu regretul ca intre tine si cel pe care-l iubesti nu va fi niciodata nimic? Sa traiesc in continuare in minciuna ca-mi iubesc prietenul sau sa pun piciorul in prag, sa ma despart de el si sa ma intorc la fostul care stiu c anul tine la mine asa ca actaulul? Voi ce a-ti face? crying Fara glume proaste c aeu nu glumesc straight face

Răspuns Câştigător
| Serj_6410 a răspuns:

Daca actualul tine mult la tine si tu il iubsti cit de putin, atunci eu sunt de parerea ca sa ramii cu el. Cu timpu poate o sa-l iubesti si pe el atit de tare ca pe primul.

5 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

In filme,e de preferat varianta cu iubirea adevarata,dar neimpartasita. In viata reala,practic, este bine si de preferat sa fii iubita si respectata. Macar ai un avantaj, acela de a fi respectat.

| Castiel a răspuns:

Imi amintesti de lacul lebedelor (povestea,si nu nu este o gluma)
Nici o varianta nu este buna sincer acum... adica asta care te iubeste tu nu il iubesti ok despartete de el (probabil va suferii rau si va face urat dar pnm u ai fost proasta aici ca nu stii ce vrei)
Si daca te intorci la ala (cum se spune,se intoarce roata) ala care nu te iubeste dar tu il iubesti va profita de tine si etc sti tuwinking
cel mai bine este sa rupi orice contact cu ala care il iubesti si nu te iubeste caci il vei face sa suferi,si lu asta pe care nu il iubesti si el te iubeste sa ii spui verde in fata (ii este mai usor si convingel ca nu este vina lui ca tu esti proasta, sa sufere mai putin) si dai in **** pe amandoi, si cauta altu dracu si poate acum o sa stii ce vrei:-J

| fabiola a răspuns:

Se merita sa iubesti pe cine te iubeste! Stiu ca vei zice ca-i pura teorie, dar asta-i adevarul. Dragostea trebuie sa fie reciproca, dragostea se alimenteaza tot cu dragoste.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Daca pe acel tip nu-l iubb trebuie` sa-i zici adv :-d

| 2dmv a răspuns:

Desparte-te de cel care te iubeste, nu merita sa iubeasca ceva care nu exista, iar in cea ce priveste pe celalalt baiat eu zic sa ai rabdare si sa iti cladesti in jurul lui o atmosfera favorabila ca intr-o perioada de timp sa il cuceresti.Ideea e sa fi sincera!