| BULANGIU96 a întrebat:

Se merita sa plangi dupa o fata? confused

Răspuns Câştigător
| ScapaMaDeEa a răspuns:

Buna! Daca ai iubit-o si o iubesti mult in continuare si sti ca ea e o altfel de fata si te iubeste si ea, atunci da, se merita! Daca a fost o panarama, dai next.winking

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca macar o data in viata, oricine plange dupa cineva[fie ca recunoaste sau nu] chiar daca e baiat sau fata

| MLSS a răspuns:

Daaaaa!love struckx

| Auslesse a răspuns:

Se merita sa plangi dupa un baiat?

| Xtadelo a răspuns:

De ce nu? raised eyebrows
Nu te lua dupa lume, fa ce simti. happy
Doar tu stii cat ai iubit'o, nu ei happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logictongue. Indiferent de context, plangi pentru ca ai emotii puternice in tine. In alta oridine de idei, ai fost norocos sa intalnesti o tipa care ti-a dat acele emotii puternice. Altii stau impreuna si se plictisesc de moarte...

| Denis777 a răspuns:

''Fetele sunt ca caile ferate, nu se termna niciodata''

| altrix a răspuns:

Exact cum a spus -> Pitiica

| vivigreen a răspuns:

Depinde ce fata era, daca era una care sa merite lacrimile tale atunci da merita!

| Katherineeeeeeee a răspuns:

Exact aceias intrebare neo punem si noi catodata "se merita sa plangi pentru un baiat? "
ei bine... daca ai iubit acea persoana daaaaa se merita. adica nu vad de ce ti-ar pasa tie de ce zic ceilalti baieti, daca plangi dupa o fata nu inseamna ca esti un retardat, inseama ca ai iubit-o/sau o iubesti in contiunuare...
Baietii care zic ca nu vor plange niciodata dupa o fata inseamna ca nu ai avut acel sentiment unic.
Daca am face si noi ca si baietii, sa ne batem joc de fetele care au plans, plang si vor plange pentru baietii ...lumea sar sfarsi mult mai repede.
Mereu am spus si o so spun cat voi trai : respect pentru baietii care recunosc ca iubesc o fata si plang dupa ea

Fiecare cu pararea lui
Asta a fost parerea mea happy

| BULANGIU96 explică (pentru Katherineeeeeeee):

Dupa un baiat?
Fetelor, va rog straight face Machiajul e foarte scump

| Katherineeeeeeee a răspuns (pentru BULANGIU96):

cool
dar cand e vorba de sentimente... nu mai conteaza machiajul oh go on straight face
cel putin pentru mine straight face

| AhileSemiZeu a răspuns:

Da de ce nu. Depinde si din ce motiv v-ati despartit sau nu ai ajuns sa fi cu ea. Unul din motive ar fi ca tu sa ii dai papucii si apoi sa realizezi ca era o fata OK si ca ai pierdut-o definitiv. Sau plangi ca nu ai facut la un momentdat ce trebuia si totul s-a terminat.

| Pitiica a răspuns:

Daca chiar ai iubit-o si consideri ca si ea te-a iubit, da se merita.dar daca ați fost împreună și te-a înșelat categoric nu.sau daca ai vrea sa fi împreună cu ea si ea nu vrea si se comporta urat cu tine, tot nu merita.depinde si de firea ta daca ești mai sensibil sau...Așa.tu trebuie sa iți dai seama singur daca merita sau nu, părerea mea. sper ca te.am ajutat.

| ANDRErock a răspuns:

Nu stiu, dc tu ai plans?laughing

| duck a răspuns:

laughingrolling on the floor
Man tu plangi dupa o fata?
Sincer nu se merita... Femeia oricum te iubeste, pana pleaca cu altuhappy

| WindMan a răspuns:

Numa' daca-i maicatawinking

Întrebări similare