| gingergirl1 a întrebat:

Se merita sa stai cu un baiat pe care nu il placi? Ne-am cunoscut pe fb si nu m-a lasat in pace pana nu i-am spus ca vreau sa fiu cu el(adica batea apropoul,ca sa zic asawinking ) Eu sunt din Bucuresti iar el in partea cealalta a tarii si plus de asta nu simt nimic pentru el! el vrea sa ne intalnim si chestii da na' eu nu vreau! Imi place sa ma concentrez pe o relatie REALA nu virtuala!
Ce sa fac? Sa mai "stau"cu el? Si sincera sa fiu mie imi place de un alt baiat, sau 2...3 laughing thinking

13 răspunsuri:
| ErikaP a răspuns:

Nu are rost sa mai stai cu el daca nu il placi, pentru ca ii dai sperante degeaba si ramai tu nefericita, mai bine ii spui care e situatia acum si v-a suferii mai putin decat daca i-ai zice dupa o perioada mai lunga, Mult succes :*

| MihaMihaela99 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii spui ca nu il placi si ca ar trebui sa isi gaseasca pe cineva care tine la el si care e mai aproape de zona unde locuieste! Parerea mea big grin

| EuEuEuRaspund a răspuns:

Eu is baiat nu stiu sunt de acord cu Andreea

| Chlo3 a răspuns:

Nu te lasa manipulata de un tip. spune-i ca nu mai vrei nimic si gata. adica, in cazul de fata poti sa ii dai un simplu blcok si nu mai trebuie sa dai explicatii..nu se merita sa iti pierzi timpu cu o persoana cu care oricum nu vrei sa staiwinking

| h3r a răspuns:

Atunci de ce te prostești?

| Cristiann25 a răspuns:

Gaseste un baiat de la tine din oras lasa aiurelile astea.Succes.

| Azµre a răspuns:

Este o prostie, nu se poate numi relaţie. Tocmai tu singură ai spus asta! Pune mâna şi fă-ţi o relaţie cu un băiat de la tine din oraş

| mada1820 a răspuns:

Nu,nu se merita timp pierdut inutil...cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa ii spui ca ar fi mai bine daca ati ramane doar amici.

| Iubibilăă a răspuns:

Daca nu iti place, nu stai cu el!
Mare branza.
Pa, pa.

| L7w7n7d7 a răspuns:

Termină mă cu prostiile!

| zaoo32 a răspuns:

Zic din proprie experienta daca nu iti place nu sta cu el din mila ti se va urca in cap happy

| irina20 a răspuns:

Spune-i ca nu-l placi asa cum vrea el.Ai putea sa-i spui ca iti plac conversatiile cu el dar cam atat, Sa nu te forteze la mai mult ca nu are rost.

| Blu3Smyle a răspuns:

laughing ce fata ce fata laughing pai nu merita sa stai cu el dar daca el te iubeste si nu vrei sa-l faci sa sufere macar spune-i asa frumos ca nul placi...si daca e si virtuala... nu ar trebui sa iti fie greu laughing oricum bafta!