| SkatePunkk a întrebat:

Se merita sa te gandesti zilnic la o fata, care locuieste departe de tine, si nu o poti vedea? e de ajuns sa ii vad numele pe facebook si deja inima imi bate mai tare. imi vin in minte ochii ei. cu care ma privea insistent, manutele ei mici ...imi amintesc cum s-a pus la mine in brate. AHHH DOAMNE.Am incercat sa-mi imaginez ca sunt cu alta fata, nu cu ea, dar nu am reusit sa recreez sentimentele care le-am simtit cand eram alaturi de ea ..ma abtin cu greu sa ii scriu, pentru ca stiu ca daca o sa vorbesc iar cu ea, va fi si mai rau. si vaa trece si mai greu. dati-mi va rog cateva sfaturi cu care sa pot trece peste deoarece chiar si daca ar fi interesata de mine, nu as vrea sa incep o relaatie cu ea deoarece e departe, si e o fata rea, n-as avea incredere in ea. dar totusi nu pot s-o scot din minte. multumesc.

Răspuns Câştigător
| EUBMV89 a răspuns:

Mmm... daca spui ca e o fata rea eu cred ca ar trebui sa te gandesti mai mult la defectele ei decat la calitatile ei, ca asa sa ti se faca un pic mai usor sa treci peste. Nu stiu, nu te-ai gandit sa o elimini din prieteni? Probabil ti-ar fi mult mai usor asa, pentru ca nu ai mai vedeo zi de zi nu nimic. Parerea mea.

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu mai fi asa muiere, ba faci sexul frumos de rusine cu miorlaitul asta

| Jardelin a răspuns:

Prietene, eu am o alta recomandare, sper sa nu te superi!

Nu mai spune niciodata "SE MERITA"! E de porc! Nu da bine! Spune doar "merita", fara "se"!

"A merita" nu este verb reflexiv, si exista doar O SINGURA situatie in care poti folosi particula "se". Atunci cind spui "cei doi se merita unul pe altul"! In rest, doar MERITA simplu.

Seara buna si sper inca o data sa nu te superi!

| SkatePunkk explică (pentru Jardelin):

Mersi, nu am de ce sa ma supar ^^

Răspuns utilizator avertizat
| RevolutionX a răspuns:

Cumetre..nu vorbesti cu ea si gata, nu ii mai vizitezi profilul si gata, uiti de ea.