| alexalx1234 a întrebat:

Se merită se te mai îndrăgostești în ziua de azi? Fără răspunsuri răutăcioase

20 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar daca te calugaresti, nu merita!

| Freya1 a răspuns:

Daca ar fi dupa mine nu as mai vrea sa ma indragostesc

| LoveSleep a răspuns:

Nu "se merită" nici să mănânci, dacă îți e iar foame.

| OldSoul a răspuns:

In general, nu prea.
Exceptie daca gasesti persoana potrivita, deci sa fie si reciproc, dar asta e rar.

| Elena9328 a răspuns:

Daca găsești un om care chiar ar merita iubirea ta. Da, de ce nu?
Dar nu te arunca.
Nu ți pune totul pe tava.
Doare al naibii.

| CleanHeart a răspuns:

Tu crezi ca alegi sa te indragostesti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dai seama ca îndrăgostiții pe bune iti vor spune ca merita, iar cei care au fost indragostiti, dar dezamăgiti iti vor spune ca nu. Eu zic ca daca ai norocul sa intalnesti persoana potrivita, merita...E frumos sa fie „indragosteala" din ambele parti. Toti suntem dezamăgiti la un moment dat, dar asta nu inseamna ca vom fi dezamagiti toata viata si ca trebuie sa ne calugarim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Nu existã dragoste he-he-he-hee doar durere’ si pacoste"

| Elyiela a răspuns (pentru anonim_4396):

Oamenii au sentimente au pretentii. Fluturasii in stomac sigur provoaca doar infectii. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Elyiela):

Nu e de la fluturasi, sigur au mâncat pizza picantã.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depun un efort considerabil ca sa nu fiu rautacioasa. Sper sa merite.
Da, normal ca merita sa te indragostesti. Faptul ca tu ai avut pana acum niste experiente negative nu inseamna ca iubirea e doar o iluzie sau ca toate relatiile sunt pe interes.Ai contribuit si tu la "suferintele"(e o exagerare) prin care ai trecut.Nu ai stiut cum sa abordezi anumite lucruri si, in loc sa inveti din greseli, ai ales si inca alegi sa te complaci intr-o situatie nefericita.
Iti place sa crezi ca societatea, oamenii, epoca in care traiesti sunt de vina, dar in cea mai mare parte tu esti responsabilul.Ar trebui sa lucrezi la aspect, carcater, sa incerci sa imbunatatesti ceea ce poti imbunatati, nu sa te resemnezi.Ai nevoie de ambitie si vointa. Ceva de care tu clar duci lipsa))

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

E bine ce spui(la final) dar cum de ai tras o asemenea concluzie, cã a avut parte numai de "suferinte" acolo chiar exagerezi. mentalitate femininã of of of

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din intrebarile lui precedente, care se invart in jurul aceleeasi intrebari existentiale:"Femeile iubesc sau sunt pe interes?"

| Raniaa a răspuns:

Da.

| Elyiela a răspuns:

Da, de ce nu? Trebui doar sa fi precaut de cine alegi sa te indragostesti.

| confiturix a răspuns:

Te dezvolti emotional, cel putin, putin.

| username1053847 a răspuns:

Doar de mine

| AlexandruCurca a răspuns:

Posibil

| LuciToader1456 a răspuns:

Da merita daca gasesti pers potrivita care si ia sa tina la tnca iubirea e in aer si o gasesti daca esti atent si te uiti in jur
Eu ti-am dat un sfat daca vrei il asculti eu team salutat

| Maria19948 a răspuns:

Da, si probabil sa fi precaut nu te va ajuta, insa vei castiga experienta, vei intelege oameni mai bine, iti vei forma latura emotionala. Vremurile nu s-au schimbat chiar asa de mult, si cred ca sa te indragostesti merita mereu. Bineinteles nu de oricine, dar clar merita. Iti spun din pozitia unui om indragostit de cineva care nu da 2 bani pe mine, dar nu este vina lui, este greseala mea. Imi va trece si voi stii sa iubesc mai bine, mai potrivit.