Infectia la rinichi poate duce la cele urinare si urinare cu sange ai foarte mare grija. mama mea a patit la fel si poti lua antibiotice si diferite pastile ar fi bine sa consulti un doctor
Nu. Nu se merita absolut deloc. Pana la urma trebuie sa ne gandim ca nu e nici primul si nici ultimul. Barbati sunt pe lumea asta multi, nu are rost sa suferim. Si daca un barbat te face sa suferi, inseamna ca nu te merita
Scuze pentru raspunsul meu, dar eu raspunsesem la o alta intrebare de a ta.Si anume ' Credeti ca se merita sa suferim dupa un barbat?'. Nu stiu de ce mi-a ajuns raspunsul aici. Scuze inca o data.
Pai nu inteleg cum "se pare". Daca ai fost la medic ti-ar fi zis exact ce sa faci si la ce sa te astepti. Daca nu ai fost si te dor pot sa fie multe lucruri nu te lua dupa ce zic prietenii/vecinii etc sunt multe afectiuni.Deci sfatul meu e sa nu bei nimic pana nu te duci la doctor, iar daca el tia prescris tratamentul urmeaza-l.In general nu sunt grave deloc trec repede, altele sunt grave care te duc in insuficienta renala, care e nasoala dar nu e cazul tau.sunt la medicina deci stai relaxata. Dar du-te intotdeauna la medic astea sunt sfaturi generale numai dupa un consult se poate lua o concluzie.bafta.