anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se pare ca nu vrea nimeni sa ma ajute cu niste sfaturi legate de "joculetele amoroase"care insa nu implica neaparat sexul? daca aveti idei traznite ca de exemplu biletele pe care sa scrii mesaje pentru iubit si... el indeplineste sarcinile scrise pe biletelul gasit, nu stiu idei d-astea nebunesti. O sa vina pe la mine zilele astea si sunt pur si simplu lipsita de idei. am macar nevoie de un impuls, o idee cat de mica... si da, v-am promis funda pentru raspunsul cel mai tare thumbs up

5 răspunsuri:
| hotshotb a răspuns:

Ceea ce zici tu se numeste petting.Este o forma de sex fara penetrare. Poate fi hard petting care poate contine masturbare reciproca sau doar petting care practic inseamna a mangaia partenerul si al excita cat mai tare.Incercati sa ajungeti al orgasm fara penetrare doar prin stimulii corporali.Pentru asta trebuie sa stii zonele erogene ale partenerului. Unii oameni ajung la orgasm doar de la un simplu sarut pe gat...

| GicaGheorghe a răspuns:

Invita-l la tine si lasa-l sa intre in casa singur nu te duce sal intampini...si iti lasi lenjeria pe jos pana in camera ta acolo il astepti imbracata mai sexi si cu o sampanie ceva laughingsi incepi sa te joci cu el.Dar iti zic s-ar putea sa se lase dus de val.

| GicaGheorghe a răspuns:

Funda?

| EdiiThxoxo a răspuns:

Poti juca un fel de fazan mai erotic laughing e de genul : el spune alfabetul, tu il opresti, el ajunge la litera B de exemplu, acum trebuie sa spui pe rand cate o parte a corpului sau care sa inceapa cu litera respectivahee hee ( buza, bazin, buric...) thinking mie mi s-a parut amuzant laughing gasiti voi o pedeapsa pentru cine nu stie toate cuvintele...

| mayalory a răspuns:

Buna, Sper ca am inteles bine ce vrei sa faci. Sa te distrezi cu prietenul dar totusi sa nu ajunge-ti la sex. Mie una imi place adevar sau provocare. Eu faceam asa: aveam in jur de 10 biletele cu numere pe ele de la 1 la 10. 5 i le dadeam lui, 5 mie. Eu ghiceam ce nr are el, si el ce nr am eu, ales deja. Cine ghicea alegea adevar sau provocare. Poti avea la tine nice shot-uri sau poate niste haine mai sexi sa te schimbi pentru. provocare...o frisca, niste gheata, poate niste apa...asta daca vrei sa te distrezi. Eu una m-am distrat si timpul a trecut f. repede. Ne place mai mult decat sexul si inca gasim alte chestii fun. Incearca.