Eu zic ca la inceputul unei noi relatii fiecare incearca sa-si arate latura buna.Dorim sa fim pe placul celuilalt asa ca poate nevinovat ne schimbam putin comportamentul. Oricum ar treui sa stii ca numai dupa ceva timp putem cunoaste cat de putin persoana de langa noi.
Da si asta e chair nasol.pentru ca dupa ce ne -am despartit,eu am incercat sa salvez macar imaginea amintirilor frumoase.
din cauza ca ea a facut anumite chestii de doi lei,acum si amintirile dragute care le aveam despre noi sunt patate de noroi,cand am incercat macar pe alea sa le salvez,nici macar atat,respect sau daruire nu a avut incat sa imi raspunda la telefon si sa o punem la punct.
bai te mai desparti de persoane,ok, insa macar ca si om sa fii in regula cu respectivu ca intr-un anume timp, el a vazut latura ta intima si vice-versa ca sa numai zic de ajutor oferit si chestii de genu, macar pentru atat.
nici macar asta nu a facut, nu a avut dorinta sa raspunda sa vorbeasca clar si sincer cu mine despre anumite chestii si sa isi salveze imaginea.eu i-am spus ca daca lasa situatiia in felu asta,imaginea mea despre relatiia noastra o sa fie ca totul a fost o minciuna si o distractie, si nu vream sa fie in felul asta insa faptele ei asta imi spuneau, ea imi spunea sa cred ce vreau.
bai, asta cred, fama tu sa cred altceva pentru ca e disperare cand te gandesti cat suflet pui pentru cineva si apoi acel cineva nici nu mai exista
Da, poate ca fiind indragostit nu ai vazut si lucrurile rele. Iar ea, la inceput de relatie, incerca sa-si,, temereze,, trasaturile negative. Si da, oamenii se mai schimba intre timp.
Aaa nu.eu nu pun date de expirare pe o relatie. daca imi place de cineva acel sentiment nu scade cu una cu doua.iar trecerea timpului nu e o problema. cemi doresc de la o relatie e sa fiu fericit in ea... daca e sa si dureze, e perfect.chestia e ca din cauza acestei dorinte de a fi din nou fericit alaturi de cineva poate fac anumite greseli.chiar nu stiu ce sa mai zic.chiar m-am saturat sa tot indur despartiri si chestii de genu
...chiar nu mai stiu ce sa mai cred despre relatii in general, despre mine. dupa toata faza asta de acum chiar mi-am mai pierdut putin din incredere... sper ca nu destul de mult.parca eu sau parca si lumea odata cu mine numai este la fel.ma uit la fosta mea iubita si vad o vagaboanta, ceva nu e in regula deloc.ori cu perceptia mea asupra situatiei ori am fost prea visator sa mai cred in "fericiti pana la adanci batraneti"
Cand iubesc iubesc din toata inima si cand trantesc de pamant o fac cu toata puterea.insa de cele mai multe ori tot eu te ajut sa te ridici de jos.incerc mereu sa gasesc o balanta in tot ce fac si in timpu asta daca fac un anume compromis cel de langa mine sa stie ca "imi e dator".nu las prea mult de la mine.las cat cred ca e suficient ca sa nu ranesc insa nici sa nu fiu luat de molatic
Remusopen întreabă: