| stark47 a întrebat:

Se pare ca tot ce fac tot nu se leaga!
in linii foarte mari,am avut o prietena,a fost totul OK o perioada insa apoi totul s-a schimbat in rau.
intrebarea care mi-o pun in fiecare zi e:asa era mereu?
sau poate circumstantele de acum au schimbat-o?
sau poate nu am cunoscut-o eu indeajuns?
cel mai aiurea in toata faza asta e ca acum vorbesc la telefon cu o persoana care numai are nimic in comun cu fata de care imi placea atat de mult!
chiar nu pot sa descriu sentimentul asta de a lupta parca impotriva firi unei persoane.
pentru ca la un momentdat,chiar ma gandeam:"ceva s-a intamplat.o greseala undeva ceva s-a intamplat de s-a schimbat atat de mult comportamentul ei." ----asa ca am incercat sa tot vorbesc cu ea sa incerc sa o inteleg si in felul asta sa ajung la radacina problemei
insa pe de alta parte:"dar daca m-am inselat eu amarnic in privinta ei si de fapt ea e asa cum e acum,iar cat timp a stat cu mine sa ""prefacut",pentru ca se intampla situatii de genul tot timpul"
postarea asta nu e o intrebare,e mai mult o nelamurire de a mea care as vrea sa ii dau glas,nu vreau sa imi spuneti daca era una sau alta pentru ca nu aveti cum din moment ce nu v-am dat detalii,insa ceea ce vreau eu sa aflu,voi,cei pe care v-am mai sfatuit cu una cu alta,si aveti macar o idee vaga despre ce fel de persoana sunt, credeti ca e ceva foarte in neregula cu mine din moment ce tot am parte de relatii esuate!?!?!?!?!
(P.S-daca vrei sa scrii ca nu am intalnit inca persoana potrivita, NU O SCRIE)

19 răspunsuri:
| motherfuckerstyle a răspuns:

Eu zic ca la inceputul unei noi relatii fiecare incearca sa-si arate latura buna.Dorim sa fim pe placul celuilalt asa ca poate nevinovat ne schimbam putin comportamentul. Oricum ar treui sa stii ca numai dupa ceva timp putem cunoaste cat de putin persoana de langa noi.

| stark47 explică (pentru motherfuckerstyle):

Da si asta e chair nasol.pentru ca dupa ce ne -am despartit,eu am incercat sa salvez macar imaginea amintirilor frumoase.
din cauza ca ea a facut anumite chestii de doi lei,acum si amintirile dragute care le aveam despre noi sunt patate de noroi,cand am incercat macar pe alea sa le salvez,nici macar atat,respect sau daruire nu a avut incat sa imi raspunda la telefon si sa o punem la punct.
bai te mai desparti de persoane,ok, insa macar ca si om sa fii in regula cu respectivu ca intr-un anume timp, el a vazut latura ta intima si vice-versa ca sa numai zic de ajutor oferit si chestii de genu, macar pentru atat.
nici macar asta nu a facut, nu a avut dorinta sa raspunda sa vorbeasca clar si sincer cu mine despre anumite chestii si sa isi salveze imaginea.eu i-am spus ca daca lasa situatiia in felu asta,imaginea mea despre relatiia noastra o sa fie ca totul a fost o minciuna si o distractie, si nu vream sa fie in felul asta insa faptele ei asta imi spuneau, ea imi spunea sa cred ce vreau.
bai, asta cred, fama tu sa cred altceva pentru ca e disperare cand te gandesti cat suflet pui pentru cineva si apoi acel cineva nici nu mai exista

| neutrino a răspuns:

Asa se intampla des si poate ca ai tu pretentii usor mari.

| stark47 explică (pentru neutrino):

Bai...nu chiar, adica nu vin cu pretentii sau ceva de genu, dac ajung sa fiu cu cineva inseamna ca acel cineva imi place asa cum e si numai incerc sa schimb nimic ci sa accept si partile care nu mi plac atat de mult.

| ElenaSA a răspuns:

Da, poate ca fiind indragostit nu ai vazut si lucrurile rele. Iar ea, la inceput de relatie, incerca sa-si,, temereze,, trasaturile negative. Si da, oamenii se mai schimba intre timp.

| stark47 explică (pentru ElenaSA):

Sunt genul de persoana care nu isi pune nici o bariera in relatii.si intodeauna ma arunc cu capul inainte pentru ca vreau ca totul sa fie OK, sa fim fericiti...chestia e ca parca in ultimul timp am parte numai de persoane cu doua fete...

| ElenaSA a răspuns (pentru stark47):

Cunoaste mai multe persoane inainte sa iei o decizie cu privire la o relatie.

Pai cand ajung sa cred ca o cunosc, incep sa fii cu ea ca mai tarziu sa vad ca m-am inselat sau ca am fost inselat... ceea ce e destul de frustrant...mai ales pentru mine

Da, dar nu cumva poate fi vorba si de plictiseala?

Nu,nu cred...sau la ce te referi cand spui plictiseala?!

Obisnuinta, tendinta de a prefera ceva nou.

Aaa nu.eu nu pun date de expirare pe o relatie. daca imi place de cineva acel sentiment nu scade cu una cu doua.iar trecerea timpului nu e o problema. cemi doresc de la o relatie e sa fiu fericit in ea... daca e sa si dureze, e perfect.chestia e ca din cauza acestei dorinte de a fi din nou fericit alaturi de cineva poate fac anumite greseli.chiar nu stiu ce sa mai zic.chiar m-am saturat sa tot indur despartiri si chestii de genu

Pai incearca sa cunosti o fata timp indelungat, sa o vezi in diverse situatii si apoi sa ai o relatie cu ea.

D'asta tot incep sa cred ca poate eceva in neregula cu mine...in propria mea lume, eu sunt ok.si daca ma tot cred OK atunci de ce mama naibi mi se tot intampla chestii de genu?!?!?!

...chiar nu mai stiu ce sa mai cred despre relatii in general, despre mine. dupa toata faza asta de acum chiar mi-am mai pierdut putin din incredere... sper ca nu destul de mult.parca eu sau parca si lumea odata cu mine numai este la fel.ma uit la fosta mea iubita si vad o vagaboanta, ceva nu e in regula deloc.ori cu perceptia mea asupra situatiei ori am fost prea visator sa mai cred in "fericiti pana la adanci batraneti"

Poate te-a ranit prea tare si de asta o vezi asa negativ.

Poate,insa pot sa fiu impartial
a trecut deja ceva timp de cand nu am mai vorbit si aceeasi parere o am.

| AnonymuSest a răspuns:

Poate esti prea bun si lasi tot de la tine si asa esti luat de fraier!

| stark47 explică (pentru AnonymuSest):

Cand iubesc iubesc din toata inima si cand trantesc de pamant o fac cu toata puterea.insa de cele mai multe ori tot eu te ajut sa te ridici de jos.incerc mereu sa gasesc o balanta in tot ce fac si in timpu asta daca fac un anume compromis cel de langa mine sa stie ca "imi e dator".nu las prea mult de la mine.las cat cred ca e suficient ca sa nu ranesc insa nici sa nu fiu luat de molatic