anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se poate ca cineva sa nu te mai placa intr-o saptamana? saptamana trecuta ma rog acum cateva zile mi-a zis ca ma place... dar se comporta cam ciudat ...parca nu e la fel ca acum cateva zile, ajutati-ma va rog

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca in saptamana respectiv ai facut un gest foarte urat care i-a schimbat parerea despre tine, poate sa nu te mai placa.

| Anca a răspuns:

E baiat?
Poate place alta laughing))

| madalicious a răspuns:

Am trecut si eu prin asta. Cand ma dadeam la prietenul lui el ma placea. Cand nu ma mai dadeam la prietenul lui si-a dat seama ca nu il plac. El imi zisese de cateva ori ca ma place. Cand s`a lovit de perete l`am intrebat "ce ai ma esti ametit?" si el a aspuns "dar cum sa nu fiu ametit cand vad cat esti de frumoasa?" M`a si condus acasa iar dupa cateva zile s`a schimbat total. Nu mai era la fel. Nu mi-a explicat motivul dar nici nu mi-a pasat. Intr`o zi l`am aflat. Din cauza ca nu eram cea ce isi dorea el.
Poate ca asta e motivul din cauza caruia tipul se poarta ciudat acum cu tine.Si nu exclude posibilitatea sa ii placa alta fata. Pentru ca. da! este posibil ca un baiat sa nu te mai placa intr-o saptamana. Si baietii au toane ca noi fetele. ba sunt indragostiti ba nu sunt.

| georgiana a răspuns:

Poate are momentele lui... fetele astea, e atat de greu sa le faci pe plac. big grin

| DrViorel a răspuns:

Poate te testeaza, sau a realizat ca nu esti cea ce ai aprut, sau incearca sa arate indiferenta, sunt multe lucruri, iar daca relatia nu e de mult, atunci nu te stresa, caci viata ii lunga, nu te deranja pentru fiecare lucru, o sa mai fie persoane pe care sa le iubesti sa iti placa si lor sa le placa de tine... O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca mi-a zis ca ma placeraised eyebrows se comporta cam la fel, dar parca e putin mai altcumva.eu asa simt