| OliverArrow a întrebat:

Se poate ca o fata care face pentru prima oara sex / dragoste sa nu i se rupa himenul? Sau de rupt i se rupe oricum dar nu la toate fetele sangereaza? Am auzit ca exista un procentaj foarte mare de astfel de situatii.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa nu sa nu se rupa, exista femei cu himen elastic care se rupe doar la prima nastere vaginala (sau niciodata daca nu nasc pe cale vaginala).
20% din femei nu sangereaza la deflorare. Unele au himen elastic cum am explicat mai sus, altele au himen absent congenital, altele au un himen foarte subtire si putin vascularizat care nu sangereaza la rupere, la altele himenul s-a rupt de la un exercitiu de gimnastica (gen spagat) sau de la o masturbare anterioara.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Se poate să aibă himen elastic şi să NU se rupă la primele contacte sexuale, dar sunt cazuri RARE.

Cam 20 % dintre fete NU sângerează DELOC la deflorare, iar alte 30-40 % sângerează foarte PUŢIN ( aproape neobservabil, mai ales că se "diluează" cu secreţia vaginală )...

De asemenea, e posibil ca la primul contact sexual himenul să se rupă doar parţial, iar la următoarele 2-3 să se rupă complet şi să sângereze.

| RalucaTyan a răspuns:

Da se poate dar in cazuri foarte rare.

| lady2in4black a răspuns:

Da, se poate, nu toate fetele sunt la fel...

| Cristi_Sporiș_1994 a răspuns:

Da, se poate. Iubitei mele i s-a rupt a doua oara cand am facut dragoste. Bine inteles prima oara penetrarea nu a fost prea adanca datorita durerii.