Se mai poate daca barbatul ejaculeaza pe vulva fetei, in exterior. Dar asta e pana la urma un contact sexual.
Teoretic da... e... insamantarea artificiala...
Si am auzit de o varianta ciudata... facea cineva glume cu Duhul Sfant... teoretic... este ceva bacterie, parca, ce poate produce sarcina...
P. S. Chestia cu sexul oral este o aiureala, trebuia sa-i spuna "semisex" caci la actiune participa numai un organ sexual celalalt este... pftiuuuu... bleah...
NU STIU CARE E PROBLEMA TA, insa am citit intr-o carte veche urmatoarea intamplare.Intr-o familie onorabila s-a ivit aceasta situatie:fata, singura la parinti si absolut in afara oricarei banuieli de relatii intime a acuzat o balonare, spunea ea. Medicul familiei o consulta si anunta parintilor vestea socanta ca fiica lor e insarcinata.Bineinteles se fac cercetari:cine, unde, cand.Pana la urma, excluzandu-se toate posibilitatile si in urma interogarii asupra obiceiurilor din familie s-a aflat misterul.Parintii aveau obiceiul, dupa o relatie intima sa se spele intr-un vas. FATA FOLOSISE ACELASI VAS INSA SI ACEEASI APA. pOVESTE AUTENTICA, CAZ MEDICAL CITIT INTR-O CARTE DIN PODUL BUNICULUI, PE ASCUNS SI PE VREMEA CAND EU INSAMI CREDEAM CA MENSTRELE-IERTATA FIE-MI INDISCRETIA, credeam ca sunt niste doamne care-mi vor bate intr0o zi la usa...Numai bine.
Va mai spun una... unele prostituate care faceau sex oral la oameni importanti dupa finalizare in gura luau sperma si isi introduseau in vagin...(asta am auzit-o ) pentru a ramane insarcinata cu respectivul asa a patit basescu