Da! clar se poate... unele persone se prefac asa bine incat si ele se cred. In fine...de ce ar face-o? Pai ori din interes, vrea sa obtina ceva, ori din obligatie: provocare etc., poate crea sa-si demonstreze ca ii in stare de asa ceva sau poate pur si simplu din plictiseala sau ii place sa se "joace"
Da, eu ma joc cu un baiat care e de aceeasi varsta cu mine si nu ne iubim, suntem doar prieteni foarte buni.
In lumea asta orice este posibil. Motive, exista cu carul. De la pierderea unui pariu, pana la interese. Fi pregatit/a sa cunosti tot felul de oameni.
De placere, de sentimentul de "superioritate". Unele se cred atat de perverse si "infipte", incat au impresia ca pot calca baietii in picioare, pot face ceea ce vor, iar daca sunt constiente ca respectivii stau in limba dupa ea, o face cu mai multa placere.
Orice e posibil.
Exista nenumarate motive pentru care ar putea sa faca asta, poate vrea sa fie doar o prietena cu acel baiat si nimic mai mult.
Aceasta "joaca" e un mod de a te distra, nu trebuie neaparat sa placi acea persoana.
Totul este posibil. Cum uneori baietii se "joaca" cu fetele, asa fac si unele fete.
Cand o fata se joaca cu un baiat nu trebuie sa se si placa, poate is vechi prieteni sau ceva
Da se poate, face aceste gesturi pentru ca il considera prieten sau amic, dar nu neaparat ca ar simti ceva pentru el doar un sentiment de prietenie. mai sunt si fete de astea. :*
Eu am un prieten care e mai mare ca mine, si iesim, tot asa dar nu ne placem. Suntem prieteni ^.^
TyMMy2012 întreabă: