Da, aproape jumatate din sarcini nu au nici un simptom in primele 10 saptamani, in afara de lipsa menstruatiei. Sangerarea de nidatie apare cam in preajma datei in care trebuia sa vina menstruatia (de obicei cu 2-3 zile mai repede) si poate avea orice aspect (doar ca este mult mai scurta si mai redusa cantitativ). Totusi, este simplu de aflat: un test de sarcina in saptamana a zecea este pozitiv in proportie covarsitoare.
Dar poate sa vina doua luni la rand?
Sangerarea de nidatie apare o singura data, cand se produce nidatia. Exista femei care au o mica sangerare, care imita menstruatia si in a doua luna de sarcina, dar sunt foarte putine
Da se poate ca pana in saptamana a 10- a de sarcina sa nu ai nici un fel de simptome, evident in afara de ciclurile menstruale pierdute.
Si da este posibil ca sangerarea de nidatie sa apara exact in momentul in care ar fi trebuit sa vina menstruatia si sa aiba o culoare rosu inchis, pentru ca acele mici sangerari sunt cauzate de implantarea embrionului in uter.
Daca in luna ianuarie am avut un "contact sexual" (mi-a introdus degetele in vagin si probabil sa fi avut putina sperma pe ele) dupa 2 zile mi-a venit menstruatia care a durat 5 zile si nu a fost abundenta (de obicei tinea7 zile), apoi in februrie mi-a venit tot la fel, este posibil sa fiu gravida? Ma tem de faptul ca la 2 saptamani dupa terminarea ciclului am avut niste scurgeri maronii si sange atunci cand ma stergeam. Stiu ca ati spus de multe ori ca eram in perioada infertila, dar eu NU am ciclul regulat si am auzit de ciclul peste sarcina si ma gandesc ca menstruatia mea care nu a fost la fel ca de obicei sa nu fie de fapt un ciclu fals. In luna martie nu mi-a venit inca. Trebuia pe 19