Se poate ca fata sa fie intruchiparea vie si completa a tuturor visurilor lui si de aici,comportamentul lui atat de diferit cu ea.
O priveste ca pe o minune si se apropie cat mai delicat si respectuos cu putinta,ca sa nu se risipeasca brusc.
Eram pe munte odata,urcam pe niste stanci necalcate de picior de om si la o cotitura,mi-au aparut brusc in fata doua caprioare si-un cerb...m-am oprit brusc,cu rasuflarea taiata si i-am privit,muta de admiratie,imi traiam minunea mea,daca as fi putut si inima sa bata mi-as fi oprit-o,sa nu-i speriu.
Asa si el, poate te iubeste, poate nu, dar esti minunea lui, fiecare privire a lui si fiecare vorba e un omagiu si-o reverenta!
Poate ca pentru el toate fetele sunt niste galite galagioase, dar pe tine te-a vazut pe tine ca facand parte speciei umane. Poate ca da, poate ca nu, timpul o va dovedi.
La 13 ani afemeiat e putin cam ciudat, dar in fine bineinteles daca se poarta frumos cu iubita se poate axa doar pe relatia lui cu tine.
Da, normal, numai sa fie sentimentul reciproc si nu mai fii afemeiat, cand o sa prinzi gustul unei fete nu o sa ma fii
Nu sunt eu baiatul, eu sunt fata
A, ups, ei te-ai prins tu cum sta treaba
Da,mersi...sper ca el ma iubeste, dar nu sunt sigura de asta