In primul rand de ce vorbesti cu o asa usurinta despre avort? 2. daca sti ca ai intretinut relatii sexuale neprotejate e posibil sa fi ramas insarcinata daca nu... cine stie... de ce nu faci un test
in legatura cu avortul habar n am...
Se poate face avort fara bani la spital daca copilul are malformatii grave sau sarcina este oprita in evolutie. NU avort la cerere (ar fi culmea ca statul sa iti plateasca uciderea unui copil normal si sanatos).
daca ai avut contact sexual neprotejat, intarzierea poate semnifica sarcina, dar nu obligatoriu. Simptomele de sarcina incep cam al 5 saptamani de la conceptie, deci nu exista motive sa ai asa ceva, indiferent daca esti sa nu insarcinata. Stresul poate produce intarzieri ale menstruatiei, nu mai mari de 5 zile insa.
Daca menstra ta intarzie mai mult de 7 zile, in a opta fa-ti un test de sarcina din prima urina de dimineata si repeta-l dupa inca 2-3 zile in aceleasi conditii.
La ginecolog totul e pe bani! :-s
Menstruatia nu cred ca poate intarzia din cauza stresului [cred].
Cel mai bine ar fi sa te duci sa-ti iei un test de sarcina :-s.sa stii cum sta treaba. Dar ar trebui sa te grabesti, pentru ca dupa 3 luni numai poti sa mai faci avort.
Btw, fundita?
Poate acum n mai are rost raspunsul, dar "simptomele" astea le aveam si eu, adica n ai greturi in primul trimestru, dar esti obosita dar noaptea dormi putin, am racit, melancolie. in fine, cel mai bine. un test.
Clic http://pasicatrerealitate.blogspot.com/2011/04/decizia-corecta.html ( Povestea mea)