Sun unele fete care au himenul foarte elastic si nu se dezvirgineaza decat daca bagi ceva mai lung decat degetul.
Aoleu, de-aia nu o mai gaseam eu, a ramas la aia? Fata, da-mi-o inapoi ca te omor! vrau sa fac pipilca si nu pot
Nu știu la cine a rămas...dar fata aia e rea!
Las' c-o prnd eu, de ceva luni bune ma tot tin sa nu dau drumu la dublu pi, ca nu stiu pe unde umbla zaluda, ca nu cumva sa inund pe cineva
Își ia singură de mâncare dacă tu nu-i dai...
Da bai nene dar nici chiar asa, acum daca vreau sa fac si eu huta-huta ce ma fac? ai tu sa-mi imprumuti oarece? ca dau inpoi dupa, promit!
Coada de la mătură sau țeava de gaz.
Dar își ia singură...de ce nu te bucuri?
Huh?!
singura singura, dar cum ma pot bucura cand nu se afla nimeni langa moa? hai ca ma nervezi si acum imi fac bocceluta de o apuc catre ardeal, ia vezi!
Auzi, vrei să ne batem?! De-ți dau 2! Hai, hai, hai!
Numai doua?
Poc și bum și țup și boomb ia de-aici!
Dibolițo, te mananca? zi-mi unde ca am eu scarpinici de leac
Pe spate te rog!
Pe la spate pe la spate
Asa vor fetele toate
Nu știu, n-am stat să le întreb pe toate...
Lasa pe toate, eu la thumnetha facui referire, nu mai face pe nestiutoare ca n-o sa-mi mai placa mie asa si schimbam pozitiones
Nu pricep nimic.
Ce idi sunt, am uitat ca te numesti Nepriceputu A.
Gata oamenilor ca vad ca de la intrebare s-a ajuns la cozi de matura si Tevi de aragaz
Sa-ti zic eu, ca vad fetele nu te mai baga in seama deoarece te-au luat la ochi ca faci misto. Fetele se pot masturba si fara sa se defloreze, himenul se afla la cca 4-5 cm de intrarea in vagin asa ca daca nu-si baga mana pana la cot in pasrica nu se produce felorarea sua s epot masturba clitoridian. Si atunci cand o fata are himenul elastic, din punct de vedere medical, fata este tot virgina daca intretine relatii sexuale, multumit?
Gracias amigos -ca la carte
Himenul se afla chiar la intrarea in vagin.
ai si tu dreptate dar difera de la femie la femeie, exista himen in forma de semiluna, oval, rotund samd, la majoritatea feteleor. mebrana respectiva, tinda sa se dezvolte spre inauntrul vaginului
Biologic, daca nu se rupe himenul, nu se considera dezvirginare. Exista si tipuri de himen elastic care "rezista" mai mult la penetrari de orice gen. Insa pana la urma dezvirginarea e mai mult de natura emotionala.
Da se poate dezvirgina. Dar mai bine alegi sa o faci cu cineva decat sa iti introduci un degetel