Buna, poti face sex in timpul menstruatiei, atata timp cat va protejati.Trebuie sa folositi prezervativul de preferinta, pentru.ca exista riscul de infectii, igiena intima e foarte importanta si in rest e totul ok.
Se poate orice dar exista consecinte...toate is bune dar nu si de folos, e buna putina masura in toate ca apoi vine suferinta:
adica ce se scurge din tine sunt celule moarte si pot aduce ceva boli cel putin la barbat bubite ros pe capul p.etc
Da poti face sex in timpul menstruatiei numai sa te protejezi, deoarece orice boala tratabila sau nu se poate lua cu usurinta in aceasta perioada. Poti face sex daca atat tu cat si partenerul|a tau|ta sunteti de`acord.
Daca faceti sex neprotejat si menstruatia (ta) este regulate sunt sanse pana in 5% sa apara o sarcina, daca contactul sexual e protejat nu exista nici`un risc. bafta
Parerea mea este nu, pentru ca in primul rand nu este igienic si in al2lea ca poate sa ramana insarcinata, zic ca nu se merita pentru 5 min de placere sa ramana, puteti sa va si protejati, dar totusi chiar nu te poti abtine, in perioada aceea critica, pa
Da, dar trebuie sa te protejezi neaparat, ca e o perioada fertila. Oricum, este si o chestie de igiena, mie mi s-ar parea cam aiurea, ca eu am simptome naspa la menstruatie. Apropo, imediat dupa sex, se va opri menstruatia
Se poate face dar in acelasi timp trebuie sa te gandesti ca poti avea riscu de nu a mai ramane niciodata insarcinata si tot la fel si celealte riscuri scrise mai jos aici e alegerea ta ce vrei sa faci
ceaw
Incearca sa nu... cred ca poti astepta cel mult o saptamana pe luna... doar nu esti asa de. "pofticioasa"