Nu conteaza. Tot ce conteaza e sa va intelegi si sa va iubiti :*.
Posibil ca lumea sa va vorbeasca . Da nu-i asculta. ca lumea e rea si invidioasa. Daca asculti de ea nu ajungi nicaieri. :*
Funditaa ?
Da, se pot forma cupluri indiferent de etnie, religie, conditie sociala, etc, doar cu cateva conditii.Trebuie sa se iubeasca, sa se respecte si nu aiba prejudecati stupide, iar referitor la religie, sa fie de-a dreptul fanatici gen'nu ai aceeasi religie ca a mea->nu esti om, imi esti inferior' sau mai stiu eu ce minuni.Am mai intalnit si persoane din astea, care cred ca conceptia religioasa sau religia diferita sunt ca lepra, contagioase si fatale.
Ce are una cu alta frate? si unii si altii sunt oamenii. sunt milioane de cupluri interreligioase, interrasiale, intersociala, etc oameni sa fie, caci suntem din aceiasi specie si avem capacitatea de a iubi. iubirea este oarba, nu stie de religie, culoare a pielii, cont in banca, sau diplome obtinute. daca iubesti cu adevarat poti face compromisuri, adica amandoi, si se ajunge undeva la mijloc. sfatul meu este sa nu te lasi totusi prostit si pocait. tu cu popa tau si ea cu predicatorul ei, in rest pace si armonie.
Eu am o relatie cu o fata pentricostala, eu fiind ortodox. Avem 4 luni iar relatia merge perfect, facem aceleasi lucruri pe care le-as face cu o fata ortodoxa si are si ceva in plus : are frica de dumnezeu, am siguranta ca fata aceasta nu ma va insela
HappynewCenusa întreabă: