| clarisa_7386 a întrebat:

Se poate indragosti cineva pe internet? aviz...stie prea bine cine.

Răspuns Câştigător
| radu75 a răspuns:

Sunt si exceptii! important e ca atunci cand in sfarsit se vor intalni: sa gandeasca, sa se comporte, sa iubeasca la fel cum o facea VIRTUAL! Daca nu e asa, atunci totul a fost doar minciuni, doar o amagire, o iluzie, neconcretizanduse absolut nimic!

12 răspunsuri:
| Victoria a răspuns:

Nici vorba. Cel mult poate fi vorba de atractie. Dragostea se simte atunci cand esti in apropierea celui iubit, cand il privesti in ochi, cand simti fluturasi in stomac day dreaming

| Razvan a răspuns:

Nu.Nu se pot constui nici prieteni pe net si cu atat mai putin relatii de iubire.De ce? Pentru ca toti suntem altfel in lumea virtualawinking
Si in plus se pierde farmecul.In loc de un te iubesc in realitate primesti un emoticon.Doua puncte ics.Prea fadwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa iti spun sincer si eu acum 1 an am crezut ca m-am indragostit de un baiat insa a fost doar atractie sa zice. stii vorba aia "ochii ce nu se vad se uita" asa ca eu zic ca dragoste pe net nu prea exista insa exista si exceptii de exemplu cunosc niste persoane care au vb mai intai pe net si dpa cateva luni s-au cunoscut si care si pana azi sunt impreuna si urmeaza sa se casatoreasca (au 4 ani de cand sunt impreuna ) dar nah sunt cam putine exempletongue deoarece nu cunosti omul doar vb cu el pe mess tongue

| CevaNormal a răspuns:

Oho, sigur ca e posibil, cunosc chiar personal cateva persoane de acest gen, numai ca dupa parerea mea asta este o,, masca'' de iubire.

| raisssa a răspuns:

Dap, normal ca se poate.nu conteaza ca nu il vezi la inceput, caci te poti indragosti de sufletul lui.si poti simti si fluturasi in stomac de fiecare data cand e online si te contacteaza, vorbesc din experienta...laughing

| Malvina24 a răspuns:

Da se poate sa spui''m-am indragostit pe net'' insa nu poti spune ca ''iubesti'' sau ca ''nu poti trai fara x sau y''(cunoscut pe net!

| OanaG a răspuns:

Da. Te poate atrage felul cum vorbeste pe mess, sinceritatea pe care o dainuie in acele cuvintelebig grin

O iubire nu se poate infiripa, dar o atractie in proportie de 70% cu siguranta :X:X

| Sara a răspuns:

Da:X traiesc asa ceva de un an si... ne am cunoscut acum 3 ani. pe mess, am conversat ca niste amici. nici nu ma gandeam ca se v a ajunge aici, deja ne gandim la viitor... Fiecare avea pe altcineva pana a plecat el in afara la munka, si parca distranta ne a apropiat muult, ft mult, amandoi eram schimbati, si ne am vazut si de atunci suntem impreuna si da, ne iubim. Nu a fost o relatie la distranta, prin mess doar ne am cunoscut, nu au existat iluzii. Iubesc un om nu o iluzie de pe mess. Il alint printul meu de pe internet Pff. dupa mine, ar fi fara modestie cea mai frumoasa poveste de dragoste

| ////////////// a răspuns:

Da se pot foarte multi s-au casatorit prin intermediul internetului, chiar am un verisor e casatorit de cinci ani si se impac foarte misto, sa stii ca nu-i rau nimic in asta numai sa fii precauta, sa vezi intr-adevar ce reprezinta.

| AnAiLuI a răspuns:

Eu cred ca da...prietena mea la int pe iubitul ei pe net sh s`au ind unu de altulwinking deci eu cred ca un da e binewinking

| FLAViЯ a răspuns:

La mine de exemplu s-a intimplat sa ne cunoastem pe net si sa intemeiem o prietenie destul de buna. Dupa vre'o luna cam, ne'am vazoot, el mi-a propus sa ne inyilnim si acum suntem impreuna, fericiti deja de 6 luni...totusi poate sa existe ceva. Mie internetul mi-a gasit iubire fara cre nu pot sa traiesc...

| radu75 a răspuns:

Cred ca...dap