Sperma nu se inghite, iar sexul oral trebuie facut cu prezervativ, ca sa nu iei toate bolile grave pe care le are barbatul ala.
Cel mai probabil te trezesti cu toate bolile pe care le are acea persoana, fiindca candidoza nu este mare lucru, aia o poti face si tu de la un consum mai mare de antibiotice.
Pe alta intrebare ai spus ca ai 17 ani si ai avut pana acum 3 partneri sexuali si cum toate partidele au fost neprotejate, inseamna ca ai deja boli cu tranmsitere sexuala.
te sfatuiesc sa mergi de urgenta la medicul de boli DERMATO-VENERICE pentru analize serioase pentru detectare de BTS.
https://www.tpu.ro/......l-contact/
Eu mi-am ales cu grija partenerii acestia fiind doi prieteni apropiati mie si un fost iubit.Nu am avut nimic pana sa ma culc cu noul meu iubit.Nu am avut simptome, nu am avut mancarimi fara durere si usturime la urinare.Pe mine m-a interesat mai mult raspuns la ce am intrebat, adica e posibil ca vaginul sa reactioneze si sa interpreteze penisul lui ca fiind corp strain?
Pai la SIDA, HPV, hepatita B si C, NU ai nici un fel de simptom, nici macar nu stii daca le-ai luat, dar facand sex cu 3 barbati diferiti, ai toate sansele sa fii luat deja ceva BTS.
Tu te auzi ce spui vaginul sa vada scula aluia ca corp strain ba ne lesi cu basmele astea.
Poti inghiti ce doresi tu, nu se intampla nimic rau, sistemul digestiv haleste tot sperma nu-i ceva otrava, iar sperma nu are ciuperci in ea stai linistita.
Deci candidoza ce spui tu, is de fapt ciuperci care deja le are orice om pe piele, in gura si asa mai departe.
Candidoza este termenul atribuit acestor ciuperci cand ele devin foarte numeroase ca si populatie si incep sa atace si locul unde stau.
Ele de regula ajuta acolo unde sunt, la rindul lor is prada pentru unele bacterii, care le tine sub control, iar cand pradatorul, adica bacteria care le papa pleaca in vacanta, ele se inmultesc f mult, nu mai au ce minca, asa ca se apuca sa faca daune in ciuperci
De regula femeile fac candidoza de asta, pentru ca vaginul este un loc prielnic, la barbat scula, este la vedere, se spala usor, cam greu sa se instaleze pe scula aceste ciuperci.
Ca idee sperma nu este infectata cu nimic, asa ca poti consuma cu incredere daca iti place, ori esti curioasa
Daca ar fi sa zici sa aiba ala candidoza pe scula, si doar daca ai bagat-o in gura, deja ai luat contact, sperma n-are nici o legatura cu aceasta candidoza.
Dar tu in gura, git, daca flora este in regula, daca acele bacterii is acolo, nu prea poti ajunge la aceasta candidoza.
Si daca ar ajunge ceva ciuperci de astea in gura, le inghiti, se duc in stomac, terci se fac cand ajung acolo
Daca tu nu ai candidoza vaginala, el n-are nimic, atunci vaginul nu are ce reactiona cand primeste o scula decat sa se simta bine.
Tu daca simti ceva in neregula, atunci e bun sa mergi sa faci o analiza, sa mergi la ginecolog, ala stie mai bine la ce sa se uite, ce analiza sa te puna sa faci.
Vasile parnaie, n am ce sa ti reprosez mai bine iti tii "glumele" doar pentru tine
Avand in vedere ca esti curva penala de isi posteaza fanteziile sexuale pe forum mai bine te duci pe centura sa fiu sincer, da ia zi a fost buna la gust?
De ce sunt curva? Ca am pus o intrebare normala? Nu e nicio fantezie de a mea, ci a iubitului meu mars in mortii tai Vasile parnaie te cheama
Mars pe centura catea turbata, acolo ai multa sperma de inghitit, dar macar acolo e sperma buna nu ca ''iubi'' de e zombie
Dar de ce nu ai înghiți sperma unui bărbat sănătos, dacă vrei neapărat să o înghiți?
Nu’s doctor dar cred ca și sexul oral fără să înghiți te poate infecta, așa ca ai grijă de tine!
Nu am inghitit niciodata.Nu stiu daca are candidoza sau nu pentru ca dupa ce m-am culcat cu el am facut o mica iritatie care mi-a trecut dupa o zi.
Poate a fost doar o iritație.
Dacă vrei să înghiți e cam mult de discutat.trebuie să simți ca vrei să faci asta și eventual cu ceva tatonare, nu din prima ca să nu ai greață sau ceva dacă nu-ți place.
Iar dacă tot o faci ține cont și de ce vrea partenerul, testează dacă el e dispus să te sărute după ce îi faci oral sau are scârbă..ca atunci nu merită să-ți faci plăcerea asta cu unul care evită după ce-și dă drumul.
De sarutat ma saruta dupa ce ii fac oral si ma bucur ca e asa ptc ma face sa ma simt bine. Multumesc de sfatul tau
Sigur ca te face sa te simți bine, pentru ca e altceva când e aceeași implicare de ambele părți.
Cu placere!
Când cineva are candidoză cel mai bine ar fi (pentru o vreme) să se abțină de la sex...
iubita_7611 întreabă: