| EduardNova a întrebat:

Se poate intampla ceva daca ii fac sex oral iubitei mele? Sau daca imi face ea mie? Vrem sa ne facem reciproc. Fara alte raspunsuri pe langa subiect!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Am uitat sa completez:
Atata vreme cat sunteti virgini, nu se pune problema de boli cu transmitere sexuala.
Dar daca ati avut sex si cu alte persoane inainte, atunci este indicat sa folositi prezervativele, pentru a va proteja, indiferent de natura sexului.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat organele sexuale sunt perfect spalate si curate chiar inainte de sexul oral, se poate face sex reciproc, fara probleme.

| mihai69 a răspuns:

Se poate să vă placă şi să aveți orgasm.

| minrest a răspuns:

Se pot transmite BTS-uri, NUMAI daca exista, adica daca unul din voi are. Daca nu ati facut nici unul sex, nu aveti nici BTS-uri.

| SG1995 a răspuns:

Depinde de ce BTS-uri aveți.

| Plato a răspuns:

Daca te referi la boli, da, se pot transmite unele si oral, in lipsa igienei si chestii. Altceva ce sa se întâmple?

| Goete a răspuns (pentru Plato):

Altceva ce? Pot ajunge la orgasm si cum le e teama sa se intample ceva... mai bine nu

| AMa19 a răspuns:

Buna. Singurul lucru rau ce se poate intampla daca va faceti sex oral este sa contactati diferite boli, asta daca sunteti posesorii. Daca aveti o igienta foarte buna si stit ca niciunul dintre voi nu a avut parteneri care aveau vreo boala si ati contactat-o, este totul ok.
De ramas insarcinata, nu se va intampla, chiar daca inghite sperma. Daca si asta este una dintre intrebarile tale. Deci, mult succes.