Trebuia sa vorbesti cu el sa-ti spuna tot ce are pe suflet! Vorba Alexandrei tu l-ai impins spre alta! Vorbeste cu el hotarati! Si daca tu in sufletul tau simti ca intr-adevar numai poti sa te impaci cu el pentru ce a facut spune-i doar ca nu poti sa treci peste faza asta. Sau poate mai ai nevoie de timp sa te mai gandesti! Nimeni de pe site nu te poate ajuta cu adevarat! Pentru ca numai in sufletul stie ce e bine pentru tine! Ca poate iti spune cineva iarta`l impacate.si faci asta si tu nu te simti bine sufleteste! Trebuie tu sa te simti bine cu decizia luata! Mai mult nu te pot ajuta! Te pup si succes
Nu a fost cât pe ce să te lase pentru alta. Şi dacă a fost a fost din vina ta. În loc să mergi să discuţi cu el, să vezi ce puteţi rezolva l-ai împins practic în braţele tipei. Discutaţi, vedeţi ce a dus la "ruperea relaţiei" şi vedeţi cum puteţi remedia. Într-o relaţie există două persoane. Trebuie ca ambele să se implice, iar de obicei fiecare are partea lui din vină.
Buna joana21 sfatul meu ca er fi bine sa consulti un pshiolog sti cum este sa te desparti de cineva si api sa te inpeci cu el, parce ceva nu se mai leaga te sfatuesc sa intri pe id meu pentru mai multe sfaturi id nuta_laurentiu@yahoo.com te astept
Aceeasi greseala am facut-o si eu ieri . am aflat ca "iubitul" meu are pe alta, doar ca noi suntem din bucuresti si ea e din giurgiu.Si ei se vad o data la cateva luni.Asa ca aseara l-am pus sa aleaga intre noi doua.Si a ales pe loc. A ales-o pe AIA si azi m'a sunat frumusel baiatu' ca ce mai faci cum te mai simti etc etc si zice: "in concluzie cum facem?" wtf?! o. o a zis ca oricum cu mine se vede in fiecare zi si ca nu poate sta departe de mine etc etc asa ca desteapta de mine [] l-am iertat . nu zic ca am facut bine, defpt nu sunt sigura, adica am gandit cu sufletul. off.. Deci daca crezi ca baiatu' nu a avut nicio legatura cu acea "alta fata", este ok sa continui relatia. Daca el este asa de nehotarat, trebuie sa ii spui sa se hotarasca odata pentru ca te'ai saturat sa astepti dupa fitele lui . Sper ca te'a ajutat ce am spus macar putin . Papa."Succesuri" in continuare