| xSweetAnGeLx a întrebat:

Se poate iubi de mai multe ori la fel de tare ca si prima data?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si da si nu. Depinde de persoana si de conjunctura. Este de stiut ca fiecare persoana este un mic "univers" unic, insa este important ceea ce prevaleaza in noua persoana pe care o gasim (semana mult cu noi in gandire, in felul viziunea lui asupra lumii? E clar ca vom fi mult mai atrasi si atasati de ea decat de cineva "contrar"). In plus, factorul maturitate afectiva este si el extrem de important. Intr-un fel iubesti la 15 ani (mai "visator" fetele, mai "vulcanic" baietii), in alt fel la 40 (cand pui accentul pe comuniunea spirituala intelectuala si afectiva mai mult decat pe simplele instincte). De asemenea, pe parcursul aceleasi relatii, sentimentul poate sa evolueze (sau involueze) spre stari diferite. Am fost relativ coerent? happy

4 răspunsuri:
| Piticutsss a răspuns:

Se spune ca prima dragoste e cea mai mare. Nu stiu acum,... eu una nu m-am indragostit foarte tare incat sa iubesc foarte tare. Majoritatea au avut aceeasi "cantitate" de iubire :d

| petertb a răspuns:

Se poate iubi de n-sprezece ori mult mai tare k si prima data, cu conditia sa nu dai importanta a ceea ce s-a intamplat la prima iubire/sa treci peste o iubire pentru a avea parte de alta.baftawinking

| Hellen94 a răspuns:

Da! Spun asta din proprie experienta.eu pot spune ca regret ca m-am grabit asa de mult si am pierdut un an din viata mea cu cineva care am tot sperat ca se va schimba, nu credeam ca va fi chiar asa.Dar pentru toti exista speranta, dragostea adevarata o poti gasi oricand! Ai nevoie doar de credinta si multa rabdare! Eu asa am trecut cu bine peste toate.
Bafta in continuare!

| Kimm a răspuns:

Niciodata!:d

Întrebări similare