Dacă iubești 2 persoane în acelaș timp, alege-o pe cea din urmă, pentru că dacă o iubeai cu adevărat pe prima, nu exista a 2-a. Alege unul dintre ei, sau pur și simplu renunță, și treci mai departe! Baftă!
Se "pot" iubii, ai vrut sa spui. Practic nu iubesti doi. Iti plac amandoi pentru ca unul completeaza ce nu are celalalt. Si atunci cand te gandesti sa il lasi pe unul din ei, iti vin in minte lucrurile bune, si spui nu as renunta la asta pentru ca are nu stiu ce bun, la celalalt la fel. Trebuie sa ii pui in balanta pe amandoi, si sa renunti la unul din ei, pentru ca daca nu, vor renunta ei amandoi la tine si atunci va fi mai rau. Stiu ca e greu, dar nu ai de ales. Bafta!
Daca ar fi atat de usor, mi-as sterge toate sentimentele intr-o clipa!
NU.inseamna ca nu iubesti pe niciunu. daca iubeai pe unul nu aparea al doilea in pana mea.
Ai 3 orificii indeajuns de mari cat pentru 3 indivizi. Asa ca nu-ti fa griji, doi sunt prea putini.
Daca Iubitu tau te-ar avea pe tine si pe inca una cum te-ai simti? cum poti sa pui asemenea intrebare... orice om cu putina materie cenusie intre urechi ar sti ce sa faca sincer sper sa te paraseasca amandoi^^ ca nu meriti iubit
Daca ai 2 baieti la care te gindesti, eu cred ca trebuie sa-l alegi pe al 2, pentru ca daca la-i fi iubit pe primul, al 2 lea n-ar fi existat
Nu nu se poate pe unu dintre ei il iubesti pe unul il placi daca-l iubeai pe primul nu-l alegeai pe al doilea
Ideea e ca, eu pe primul in iubesc enorm, doar ca el ma trateaza urat, si ma neglijeaza aproape tot timpul, iar al doilea, e mereu alaturi de mine, ma sustine mereu, si nu stie ca imi place de el, nu vreau sa creez probleme, adica nu stiu ce sa fac, imi dati un sfat?
beausingurlamasamea întreabă: