Am avut candva o discutie cu prietenul meu legata de acest subiect.Eram si eu curioasa pe vremea aia de aceasta chestie asa ca l-am intrebat. Din cate imi amintesc de spusele lui, daca lovesti foarte tare un baiat in acea zona,poate muri, pentru ca e cea mai sensibila zona la un baiat, dar daca nu il lovesti foarte tare, respectivul se alege doar cu o durere foooooarte nasoala. Deci e naspa pentru ei, chiar daca nu ii lovesti asa tare, pentru ca tot ii doare.
Am citit undeva ca daca lovitura este destul de puternica da poate muri!
La noi la fete doare daca e sa primim una un coaiee si noi de la ei inapoi la noi la fete doare la coaiee putem muri si noi de la o lovitura mai puternica in oua in coaiie
Este virtual imposibil ca un barbat/baiat sanatos sa moara din aceasta lovitura, deoarece mecanismul unui barbat s-a dezvoltat a.i. sa reziste socului acestor dureri. De fapt si de drept, creierul uman nu poate rezista la dureri de o intensitate mai mare de aprox. 45 doli(unitatea SI utilizata in masurarea durerii), insa exista doua exceptii: lovitura in testicule si nasterea. Prima cu valori de pana in 60 doli, a doua cu valori de aprox. 57 doli.
Ca sa scurtez putin povestea, daca baiatul respectiv nu are probleme somato-psihice, atunci nu va muri. Insa daca i le vei zdrobi ii vor muri visele la o familie. Daca un asemenea soc este dublat de un psihic slab sau de probleme de sanatate avansate, atunci vor aparea probleme cu creierul si chiar stopul cardiac.
*Nota: pentru o mai buna intelegere a unui dol, o masea de minte cu acces la nerv, sparta si cariata(cea mai dureroasa forma de durere dentara) nu ar trebui sa depaseasca 12 doli, iar durerea pe care o suporta o femeie in timpul nasterii(57 doli) echivaleaza cu undeva in jur de 20 oase rupte... Asadar mai bine nu ii rupi sarmanului baiat echivalentul a 15-20 de oase intr-o singura lovitura, mai bine pune-i o piedica sau varsa-i un shake in cap scapati amandoi mai usor... mult mai usor
Nu chiar, dar nici bine nu e. depinde cat de tare a fost lovitura, sunt dureri destul de maaaari ff mari.
Da poti muri. Imagineaza-ti ca lovesti un baiat in ****. Daca esti fata, probabil ca te snopeste in bataie. Daca esti baiat, te spanzura!
La o lovitura primita cu putere la coaiee poate muri si fata si baieatu dar mai ales un baieata
Normal daca e sa fie lovitura puternica si la noi la fete daca e sa primim o lovitura cu putere la coaiee putem sa murim
Gabitza379 întreabă:
George0197 întreabă: