Sa nu-ti doresti o asemenea experienta. Prin ruperea frenului (atei) de fapt se rupe un vas de sange important, care iriga o buna parte a glandului (capul penisului) si prin asta acea parte a penisului va fi lipsit de aportul de sange necesar si in plus se va pierde o mare parte din sensibilitatea glandului ceea ce poate produce/provoca o anumita lipsa de excitabilitate si de satisfactie resimtita in timpul practicarii sexului. Marea majoritatea a barbatilor activi sexual traiesc toata viata cu frenul intact, poate putin alungit fiindca asa este normal ca respectivul fren sa existe. Multa sanatate.
Te mai intreb ceva ca sa-ti dau funda:am auzit ca masturbarea este periculoasa.Eu de exemplu o fac de 3 ori pe saptamana.Are ceva?
Iti raspund cat se poate de serios. Din contra, prin masturbare se elimina stresul hormonal caracteristic varstei tinere.Deci chiar din contra, este considerat benefic si asta in urma unor cercetari stiintifice nu pe baza unor vorbe si basme de adormit copii. Cu cat avanseaza un barbat in viata dorinta de masturbare se diminueaza. Ai sa experimentezi pe propria-ti "piele" cum s-ar spune.
Intreaba-l pe corbul, ce insemna stresul hormonal, sa vezi ca nu stie sa iti spuna.
La masturbare sau la stumuli erotici, iti cauzezi stresul hormonal.
Atunci cand te exciti, iti activezi dopamina, noradrenalina si adrenalina, toate acestea se numesc catecolamine.
Atunci cand te exciti se activeaza aceste catecolamine si cresc pana la climax(orgasm).
Cand ajung la nivelul de orgasm, aceste catecolamine cad la nivelul bazal sau mai jos.
Corpul resimte acesta cadere de hormoni si se linisteste.
Deci am vazut ca masturbarea ridica hormonii si tot ea, ii coboara.
Daca faci in exces, acesta avalansa de hormoni si cadere de hormoni te pot distruge.
Linistea, care ti-o da masturbarea este una a epuizarii, a neurasteniei si a oboselii, si a pierderii de erergie.
Deci nu te lua dupa ei, atunci cand spun ca masturbarea linisteste.
Intreaba-i ce insemna excitatie sexuala, sa vezi ca ii bagi in nestiinta.
Daca faci frecvent acesta masturbare, apelezi la tensiune sexuala, siiiiii liniste(acesta liniste insemna epuizare, oboseala si neurastenie).
Noi oamenii nu suntem construiti dintr-un material care sa suporte masturbarea frecventa.
David_2599 întreabă: