cami
| cami a întrebat:

Se poate sa ajunga sa te iubeasca, dar sa nu fi fost intr-o relatie cu tine? (vorbesc aici in general)..ci doar colegi, amici..etc

Răspuns Câştigător
| yadora a răspuns:

DA, fiindca petrecand mai mult timp in preajma ta iti vede rand pe rand ce calitati ai, ce atitudine adopti in diferite circumstante, cum te descurci in viata, ce iti place sa faci si ce nu ...si daca "esti compatibila".automat ai intrat in inima lui fara sa stii.

15 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

DA...sad EU am trecut prin asa cevasad Eu il consideram decat un prieten iar el... vroia alt ceva.Era mai bine sa nu se indragosteasca de mine.big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, fiind mai mult timp impreuna va cunoasteti mai bine, va descoperiti anumite compatibilitati...

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Da, poate te iubeste chiar mai mult, pentru ca nu-ti cere nimic in schimb, cunoscandu-te in mai multe ipostaze decat cel care ti-e iubit (mai ales in adolescenta... dar nu numai).
Eu pot sa povestesc despre un prieten foarte bun - cu care povesteam de toate, cu care am fost colega de gradinita... si apoi am invatat in acelasi liceu. Am ramas foarte buni prieteni si dupa ce eu am lucrat la biblioteca. De multe ori venea la biblioteca la inchidere si ma conducea pana acasa... ca statea la o strada distanta. Nu am vazut cat am fost tanara ce mult m-a iubit acel baiat. Eram cu el in oras... tocmai il deturnasem din drum ca sa mearga cu mine la posta dupa un colet... cand ne-am intalnit cu actualul meu sot. Ei doi au fost colegi de clasa. Povestind sotul meu ne-a invitat la cofetarie pe amandoi... Tot de la el a avut si numarul de telefon sa ma sune ulterior.
Prietenul meu a fost printre primii care a stiut ca ne-am logodit si ca ne vom casatori in scurt timp... si doar atunci mi-a spus ca m-a iubit in toti acei ani. Am fost bulversata. Nu puteam sa-l privesc altfel, desi eram teribil de suparata pe el - de ce nu mi-a spus nimic atata timp. Am simtit atunci ca l-am pierdut si de prieten... nu stiu, parca totul era aiurea. Desi ne-am vazut rar, pentru ca eu m-am mutat din localitate, m-am bucurat mult pentru el cand am aflat, in sfarsit, ca s-a insurat si era si el fericit.

| Nastia a răspuns:

Daaa! d multe ori un baiat s indrag raw raw d tine cand nu e cu tine, cand t observa d la distanta si isi da seama k esti tot c si-a dorit, ...eu stiu? habar n-am c e in capul unui baiat k asta dar imi pot da cu parerea,. oricum s poate ca un baiat cu care n-ai avut o relatie sa t iubeasca enorm si sincer, ...totul e posibil, doar suntem in Romania.si asta n ocupa tot timpul,.winking

| Ben. a răspuns:

Mda..

| Delia 75 a răspuns:

Da. Dragoste nu inseamna doar sex. Se poate indragosti de tine si datorita felului tau de a fi, de a zimbi sau pur si simplu pentru ca te gaseste atragatore.

| galileo a răspuns:

Ceau. Da eu cred ca incepi sa iubesti o persoana cand o cunosti, cand stii ce gandeste, cum se comporta cu tine si cei din jur, ce obiective si principii are. De obicei amicii, colegii tin intre ei fiindca au ganduri, idei, activitati comune, se inteleg impreuna, se complementeaza.

| joy a răspuns:

Absolut.Eu am avut un coleg foarte bun in generala cu care m-am inteles foarte bine.Eram prieteni, tineam unul la celalalt dezinteresat. Dupa ce am intrat la liceu, acesta mi-a spus ca m-a iubit tot timpul. dar eu nu mi-am dat seamasad.

| Paula a răspuns:

Da se poate day dreaming. din pacate straight face

Răspuns utilizator avertizat
| wreckoftheday a răspuns:

Se poate sa se indragosteasca de tine, chiar daca ati schimbat doar cateva vorbe. E ciudat, nu stiu cum se poate intampla asa ceva.Nu tine de ratiune si nici nu poate fi stopat sentimentul. Dupa cum am mai zis, e ciudat, dar foarte posibil (eu am patit-o)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, se poate! este o dragoste mai profunda deoarece fiind amici, prieteni vorbesc mai mult si mai deschis despre anumite probleme si ajungi sa il cunosti asa cum e el ca om si te poti indragosti de el pentru ca stii ca ea un om deosebit ca prieten. eu aas cred ca te poti indragosti intre amici