| angelinthedark a întrebat:

Se poate sa fi ramas insarcinata daca am folosit metoda calendarului+ metoda coit intrerupt, adica am facut-o in perioada nefertila si nu s-a terminat in mine, si am facut-o o data in perioada fertila insa nu a avut loc ejaculare, adica nu s-a terminat deloc, menstruatia trebuia sa imi vina ieri si n-a venit, oare sunt gravida?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E prea mica intarzierea ca sa te gandesti la sarcina, mai asteapta. Metoda folosita de tine are un risc de cam 25% intr-o luna, asa ca sunt sanse de sarcina. Totusi, o zi de intarziere nu inseamna sarcina, mai asteapta.

5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Surprize poti avea, dar nu inteleg de ce atata chinuiala cand poti folosi prezervativul!

| madagascar a răspuns:

Nu prea cred ca ai ramas insarcinata, ai rabdare, mai intarzie si menstruatia doar asa ca sa ne dea palpitati

| StropiDeDor a răspuns:

O zi nu trebuie sa te panicheze. mi s-a intamplat si mie o data la fel si din fericire nu am ramas insarcinata. de atunci am zis ca nu mai fac asta. e mai simplu sa fol prez decat sa stai stresata cand iti intarzie.

Răspuns utilizator avertizat
| choceur a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina si vei afla... e cel mai simplu, insa menstruatia poate intarzia si din alte motive, cum ar fi dereglarile hormonale.