Ai primit aici niște răspunsuri care pe mine mă dau total peste cap avand în vederea rasa umană, tipic romanească cu un IQ sub nivelul normal de trai.
Nici spermatozoizii nu rezistă prin cusătură, dapăi lichidul preejaculator care POATE conține spermatozoizi decat in cazul unei ejaculari anterioare contactului sexual sau în cazul în care înainte de contact băiatul nu a urinat.
RISCUL de sarcină apare în momentul în care are loc CONTACTUL SEXUAL NEPROTEJAT propriu-zis, nu mangaieli, nu petting, nu degete, nu nimic!
Treziți-vă băi copii la realitate.
Sex prin haine! ..frate am raman in urma eu cu sexul clasic
sunt curios... daca o faci prin haine cum spui tu, exista penetrare?
Si eu imi faceam probleme de genu. Eu nu cred ca e insarcinata. Dar pentru siguranta voastra sa faca un test de sarcina. Si oricum dupa cate-va saptamani de la contact, poti sa vezi daca chiar e insarcinata.
Si plus cu acel lichid nu sunt sanse ramana insarcinata. Depinde si cant de mult ai penetrat-o. Totusi eu nu cred.
Bună. Poate îi întârzie menstruația din alte motive. Stai liniștit. Nu are cum să fie însărcinată. Lichidul acela e că s-a excitat. Nimic mai mult. Aveți grijă.
E imposibil să ştii ce înseamnă lichid preejaculator şi totodată să crezi asta.
Si lichidul preejaculator contine spermatozoizi din cate am citit eu, insa intr-un numar ce-i drept mai mic. Deci raspunsul tau care este? Contact direct nu a fost cu vaginul pentru ca eu aveam boxeri si ea avea bikini si era doar o pata mica pe boxerii mei ce cred eu ca era lichid preejaculator. Insa nu-mi pot explica de ce-i intarzie menstruatia. Nu pot decat sa dau vina pe stresul pe care ea il are
Ea are 19 ani si din cate mi-a zis menstruatia trebuia sa-i vina pe 1 Aprilie, pentru ca luna trecuta i-a venit pe 8. Eu i-am zis sa asteptam pana pe 8 insa nimic nu s-a intamplat. Este foarte stresata din cauza ca nu i-a venit si am zis ca asta poate sa fie cauza. Tu ce parere ai?
Ideea este ca ei ii vine cu o saptamana mai devreme, ca sa zic asa. Adica daca in Martie i-a venit pe 8, in Aprilie trebuie sa-i vina in jurul datei de 1 sau 2. I se mai intampla sa mai aiba de doua ori intr-o luna, asta inseamna un ciclu neregulat? (recunosc ca nu prea am informatii in domeniul asta)
Frate, tu numesti sex " prin haine"? )) Ce oameni! Nu are cum sa ramana gravida Daca nu era goala!
Niciodata nu poti fi prea sigur. Deci scapati de indoiala si sugereaza-i sa faca un test.
Iti zic eu o metoda geniala pentru a vedea daca e sau nu insarcinata te duci si cumperi un praz asa mai barosan si il lipesti cu banda adeziva de putulica ta. Bagi prazul cat mai adanc si daca il scoti muscat inseamna ca ii insarcinata. Merge garantat mult noroc!
A facut un test de sarcina si a iesit negativ. Cred ca va mai face altul peste cateva zile. Sunt sanse ca atunci sa iasa pozitiv daca pana la data efectuarii urmatorului test nu va exista contact sexual? Mentionez ca testul de azi a facut facut cam la 2-3 saptamani de la faza descrisa de mine
Ea a mai avut secretii vaginale care dupa parerea ei erau mult mai abundente decat de obicei si asta m-a ingrijorat putin, deoarece am citit ca secretiile vaginale mai abundente decat de obicei sunt pe perioada sarcinii. Saptamana asta in unele zile nu a mai avut iar recent a avut doar putin. O explicatie la acest lucru imi puteti da va rog?