| carollina a întrebat:

Se poate sa fiu insarcinata daca el a bagat penisu 1 secunda adica odata si l-a scos si am continuat cu prezervativ? deci nu a dat de mai multe ori ...doar 1 avea putin lichid pe el ffff putin

15 răspunsuri:
| Myr3ll1994 a răspuns:

Nu cred ca are cum dar totusi mergi la farmacie si cumpara un test de sarcina

| i.love.me a răspuns:

Nu cred ca poti dar sa fi sigura, fa un test

| Arthur a răspuns:

Putea sa fie si o fractiune de secunda, daca a ajuns unde trebuie. Ma indoiesc ca tu cu ochiul liber poti vedea spermatozoizii care intr-o picatura sunt un trib intreg. Ai grija!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e suficienta o picatura microscopica, invizibila cu ochiul liber.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, se poate. Depinde de cât de fertilă era perioada în care te aflai şi cât de agili sunt spermatozoizii lui. Fă un test de sarcină după 21 de zile de la contact.

| Cretzule a răspuns:

rolling on the floor laughing fetele mele voi chiar nu ganditi si va credeti cele mai destepte

| alexxa18 a răspuns:

Este posibil, desi risscul este foarte mic. dar atentie nu inexistent! Incearca un test de sarcina happy

| Barajag a răspuns:

Afurisit de prezervativ, daca nu il aveati mai ziceam, dar ce d-zeu a fost in mintea voastra? Alta data nu mai faceti greseala asta, insa asteapta ceva timp, apoi fugutza la farmacista si cere un testhappy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, e posibil, fa un test de sarcina.

| Cristina20143 a răspuns:

Daca erati la primul contact sexual.ma refer in momentul acela.si nu ejaculasa niciodata inainte si atunci era prima ora.stai fff linistita nu esti gravida. dar protejativa tot timpu. daca chiar vrei sa fi foarte sigura pe tine poti face un test de sarcina nu costa mult.pa'pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca e poate intampla asa ceva big grin...insa pe viitor sa stii ca nu-i bine sa risti

| anny_3265 a răspuns:

Dap ...sunt riscuri sa ramai insarcinata... dar ca sa fi linisttita ia-ti un test de sarcinahee hee

| Lavy_5946 a răspuns:

Depinde... s`a intamplat prima oara? sau pentru el a fost prima oara? posibil sa fi fost excitat si sa se fi terminat, dar daca zici ca ati continuat...baietii inainte de ejaculare elimina un lichid, putin, fara sa isi dea seama, care contine spermatozoizi, si poti ramane insarcinata. daca ati continuat mai mult sau mai putin dupa tu trebuie sa stii. daca ati mai continuat putin, ar putea exista sanse. cel mai bine e sa iti faci un test de sarcina cam la 2 saptamani duopa contactul sexual. daca poti sa astepti mai mult (3 saptamani) e foarte bine, cu atat testul e mai sigur. dar fa`l! succes! :*:*

| kukubau a răspuns:

...baga fitilul, scoate copilu. felicita laughing, nu esti gravidaaa. da peste 9 luni sa nu ma bati tonguelaughing

| robi93 a răspuns:

Si de la o mica picatura oate fi insarcinata! ia anticonceptionale si test de sarcina:*!