Depinde cand ai facut testele. Daca ai facut testele la mai putin de 24 de zile de la conceptie si dupa aceea nu ai mai facut, atunci s-ar putea sa fi ratat sarcina. Nu ai ce sa simti prin burta, deci asta n-are legatura cu sarcina.
Dupa pilula de a doua zi apar tot felul de dereglari, destul de serioase. Sincer, eu cred ca daca tu te-ai dus lunar la ginecolog dupa pilula de a doua zi (cum ar fi cazul), ginecologul ar fi ridicat pana acum problema de sarcina. Oricum, o intarziere de 10 zile este foarte foarte serioasa si impune test de sarcina si control ginecologic cat mai urgent (luni dimineata obligatoriu).
Du-te si fa un eco, ca sa fi sigura! Mai pot gresi si doctorii, din pacate!
Sper ca ai fost deja la ginecologie! daca nu, nu mai amana!
Chiar daca si stresul poate induce simptome false, du-te neaparat la control, nu miza pe asta!
Ce simti prin burta sunt gaze intestinale, nu ai cum sa fii gravida din moment ce testele de sarcina au fost negative.
Cred ca nu e cazul sa iti faci griji.mai ales daca ti-ai facut nu unul, ci mai multe teste si toate au iesit negativ plus ca ai luat pilula de a2a zi si menstruatia ti-a venit normal. dar... daca totusi vrei sa fi si mai sigura de atat (desi e imposibil sa fi insarcinata de la contactul sexual de acum 3 luni cu toate chestiile pe care spui ca le-ai facut) da o tura la ginecolog si asa o sa scapi de orice indoiala...and btw.next time use a condom
In momentul in care ramani insarcinata sunt cateva semne majore care sa iti dea de inteles asta. Poate nu in primele saptamani, dar in luna a treia cu siguranta sanii ti se umfla considerabil, ai mood-uri, ba esti happy ba esti sad, greturi eventual si asa mai departe. Ce simti prin burta pot fi unele reactii care se petrec la nivelul ovarelor ( ex. secretiile albicioase)
Unele sarcini se petrec doar in capul nostru din fericire
Multumesc mult de raspunsuri...am fost si la ginecolog astazi mi-a dat antibiotice cu diagnosticul anexita stanga.acum nu stiu cat de sigur a fost si medicul.va pup pe toate!
00Andreea008 întreabă: