| Marbella188 a întrebat:

Se poate sa iti vina menstruatia 3 luni de zile si dupa sa nu iti mai vina, adica sa fii insarcinata si ea sa iti vina normal?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In situatia prezentata de tine, adica in cazul in care s-au produs deja 3 menstruatii si fiecare dintre cele 3 menstruati pe baza modului de desfasurare pot fi evaluate/considerate ca fiind toate NORMALE, intr-un astfel de caz/de situatie se poate afirma ca atat teoretic cat si practic este 99, 99% IMPOSIBILsa poata sa exista/sa fie istalat in uter chiar si o sarcina...pur ipotetica. Multa sanatate!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Mu poti avea si ciclu si sarcina, daca esti gravida in cazuri rare pot aparea mici scurgeri ce dureaza 1-3 zile.

| HazelEyes77 a răspuns:

In unele cazuri - rare e adevarat- e posibil ca femeia insarcinata sa aiba scurgeri menstruale in cantitati mult mai mici ca de obicei fapt care poate s o duca in eroare si sa nu si dea seama ca urmeaza sa aduca pe lume un copil. Unele au sangerari doar 2 -3 luni dar mai rar au fost femei care le au avut pana in luna a 7 a de sarcina cand era deja evidenta graviditatea. Daca menstruatia e in cantitatea obisnuita si dureaza la fel de mult nu se pune problema de o sarcina. Daca totusi femeia are indoieli poate sa faca un test de sarcina dupa 21 de zile de la contactul sexual.

| Marbella188 explică (pentru HazelEyes77):

Mi am facut dupa 25 a iesit negativ, mi-a si venit 2 luni la rand, a tinut 5 zile, asa ma tine de obicei