| anonim0us a întrebat:

Se poate sa ramana insarcinata? am pus prezervativul pe dos, insa doar pe preput, apoi l-am intors si l-am pus normal. inainte de asta mai avusesem contact sexual, insa am facut dus pana sa o facem iar, si a durat cam jumatate de ora pauza. exista riscu sa ramana?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, exista riscul sa ramana. Una din regulile de baza ale folosirii unui prezervativ spune ca daca atingi cu exteriorul penisul, schimbi prezervativul.

greece12
| greece12 a răspuns:

Da,exista riscul asta,ca sa-ti pui prezervativul, erai excitat, lichidul seminal aparuse. Daca ea era si in perioada fertila...nu-i bine deloc.

| ciresicaSiatat a răspuns:

Da exista, e asa scump sa fol 2 prezerv?

| Adrian1602 a răspuns:

Trebuia il pui pe cap dupa actu sexual ca el trebuia sa observe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa imi spui daca a ramas sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa imi spui daca a ramas sau nu si daca era in perioada fertila

| anonim0us explică:

Aveam doar unul la mine, nu aveam de unde sa iau altul. dar ce sanse exista? sunt mari sau mici? adica din moment ce a trecut si ceva timp si facusem si dus dupa primul contact... cat traiesc spermatozoizii?

| anonim0us explică:

Poate reusesti sa scrii in limba romana, ca sa pot intelege. El care? eu sunt el

| anonim0us explică:

Sper sa nu ramana. habar n-am daca era in perioada fertila. asta cum e? cum e cu menstruatia? a zis ca trebuie sa ii vina menstruatia pana la sfarsitul lunii, si apoi va face un test de sarcina.

| anonim0us explică:

I-a venit menstruatia. nu a mai facut test de sarcina ca cica nu este nevoie.