| raduraduu a întrebat:

Se poate sa scoti o fata la suc fara sa o cunosti prea bine si fara sa fii vb foarte mult cu ea? Adica ceva de genu "buna am vazut o poza cu tine pe fb si esti draguta...ai vrea sa iesim la un suc?". Raspundeti-mi din propria experienta nu dati cu presupusul.

Răspuns Câştigător
| ConnstanntiN a răspuns:

De ce nu prietene, ar fi ceva sponta, lucrile spontane sunt cele mai ok. Daca sunte-ti din acelasi oras ar fi mai ok sa te prezinti sa ii faci cateva complimente(dar de bun simt) si sa ii dai numarul tau de telefon urmat de urmatorul citat: "in caza ca o sa doresti vreo data sa iesi la un suc/cafea sau daca ai sa doresti sa vorbesti cu cineva, suna-ma, as fii mai mult decat bucuros sa te pot ajuta si de ce sa nu recunosc, ca placerea ar fi de partea mea." sau ceva de genul, esti baiat mare te descurci. Nu uita! nu toate fetele isi lasa numerele de telefon(cele stilate ma refer, domnisoarele in adevaratul sens al cuvantului), deci e mai bine sa il lasi tu pe al tau, rezultatul nu o sa fie imediat dar o sa fie, iti garantez. Sa imi spui si mie ce ai sa faci.

| raduraduu explică (pentru ConnstanntiN):

Mai mult decat in acelasi oras, suntem din aceeasi scoalalaughing

| ConnstanntiN a răspuns (pentru raduraduu):

Ehh, pai atunci ce parere ai de sfatul meu?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte ok

| jupiterestru a răspuns:

Asta e in mintea ta. "O cunosc prea bine pentru ca eu sunt PLATON" prostii!