| MissBlack a întrebat:

Se poate sa tii la cineva foarte mult si sa faci orice pentru el? Iar dupa ceva timp sa ajungi sa il urasti din tot sufletul?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cand iubesti,dai.
Sentimente,inima, speranta, chiar si pe tine.Toata lumea se invarte in jurul omului iubit,nimic nu e prea mult,nimic nu te opreste.
In dragoste nu ceri,doar dai.
Iar cand obosesti sa dai si nu ti s-a dat nimic,constati ca toate rezervele tale psihice si sufletesti au secat, saracesti brusc, nu mai ai de unde-ti trage puterea sa dai si intri in cealalta extrema...
De asta se spune ca de la dragoste la ura nu e decat un pas.
Asa e!

7 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

La modul general Nu este bine să urăști!

| Klepto a răspuns:

Este o linie subtire intre dragoste si ura.

Dupa ce ii oferi dragoste, respect si intelegere unei persoane, iar acea persoana sa te trateze exact pe dos si te face sa suferi, ajungi sa renegi acea persoana.

Nu lasa ura sa-ti infecteze sufletul, cel mai bine este sa dai pagina si sa continui.
Viata este mult prea scurta si ar trebui sa mergi mai departe nu sa te opresti in loc pentru o persoana.

| Picasso a răspuns:

Oooo daaa tootul e posibil!
Hei un sfat " Cateodata te dai cu capul de sus si uneori invetzi din greshelile tale alteori nu, dar mai bine "fi antena" si invata din grehelile altora" Doar uita-te in jurul tau!
Incearca sa fi mai isteata ca el, nu cred ca de la varsta asta te maritzi ...sau sti tu basme cu printzese fat frumos si ...au trait fericiti pana la adanci batranetzi. crede-ma ca doar e imaginatia ta! Incearca sa nu mai fi naiva! succes si ai grija de tine! vreau FUNDA! :*

| NakedLove a răspuns:

Da se poate...si eu patesc in momentul de fata la fel happy

| DrunkenRat a răspuns:

Este uman.

| InnocentSmile a răspuns:

Nu este foarte greu ca sa treci de la dragoste la ura deoarece propastia dintre ele nu este asa de larga si poti trece cu usurinta de pe taramul dragostei pe taramul urii.insa ca sa poti face asta trebuie ca acea persoana la care tu tii foarte mult sa fi facut ceva ingrozitor de deranjant si de neiertat.

| catafreestyle a răspuns:

Pai se poate...eu am patit'owinking

Întrebări similare